FOTO by Instagram @backkruemel_sandra / @supermarktnews

Dom

Legendarni Giotto nam dolazi u novom limitiranom izdanju

Mia Vodopija 24. rujna 2021.

Najbolji dodatak svakoj kavi i razgovoru!

Usred radnog dana prijateljica s kojom se dugo niste vidjeli i čuli vam pošalje poruku. Ugodno iznenađeni, pristajete nakon posla doći kod nje u stan na kavu.

Prijateljica živi pokraj velikog dućana, u kojeg uletavate u nadi da ćete kupiti nešto slatko. Svi znamo da se uz kavu MORA prigricnuti nešto šećerasto i čokoladno…pa nećete valjda kivi jesti uz kavu!

U velikom dućanu se lako izgubiti, ali vi ste ustrajni i ljubazno upitate djelatnicu da vam pokaže gdje je odjel s čokoladom i slatkišima. Ona vas dovodi do, sasvim očekivano, najvećeg dijela dućana, koji vrišti ‘dijabetes’.

Što ćete odabrati, izbora je puno! Pogled vam pada na razne vrste napolitanki, keksa i čokolada.

Dogovoreno vrijeme kave se opasno bliži, ali vi i dalje niste izabrali slatki desert uz kavu. Iako vas ovakve stvari ne stresiraju, želite izabrati nešto dobro za prijateljicu koju dugo niste vidjeli. Tada, upravo u tom trenutku, pogled vam pada na male kuglice.

Nije Mozart, nije Ferrero Rocher i definitivno nije Raffaello… uzimate u ruke Giotto kuglice! Giotto je ‘fan favourite’ već godinama i znate da uz njegov božanstveni okus, vaša prijateljica neće biti razočarana.

Ali samo malo, ovaj Giotto drugačije izgleda – da, to je posebna limitirana zimska edicija Giotto kuglica s cimetom, koju još niste probali.

Oho, ovo je baš fino, dobro si izabrala“, pohvali vas prijateljica. Novi zimski Giotto je uljepšao popodne i zasladio vaše razgovore. Kupit ćete ga i sljedeći put.