FOTO by IMDb

Film

Legendarna Meryl Streep od danas se vraća na male ekrane u Netflixom hitu “Prom”

Krešimir Šustić 11. prosinca 2020.

Mjuzikl s legendarnom glumačkom postavom koji gledamo već večeras!

Netflix je postao jedna od najpopularnijih platforma današnjice, a na svakodnevnoj bazi nam donosi pregršt zanimljivih serija, filmova i dokumentaraca koji nas vežu pred naše male ekrane.

Tako često znamo provesti i po nekoliko sati gledajući napeto u omiljene likove i njihove avanture, intrige i drame s kojima se susreću u svojim izmišljenim životima.

Photo:IMDb

Posebno nam je drago vidjeti legendarne glumce i glumice u novim filmovima čije nas uloge inspiriraju, nadahnjuju i nasmiju do suza te se u nekim segmentima života možemo povezati s njima.

Uskoro nam dolazi serija “Kad jaganjci utihnu”

Jedna od takvih je i cijenjena Meryl Streep, koju smo do sada imali prilike gledati u bezbroj klasika od kojih nas je najviše dojmio hit “Vrag nosi Pradu” u kojem je odigrala strogu šeficu modnog časopisa.

Ovoga puta se vraća u mjuziklu “Prom” koji je od danas dostupan na spomenutoj platformi i ne želimo ga propustiti za ništa na ovom svijetu.

Photo:IMDb

Radnja se usredotočuje na tri brodvejske zvijezde: Dee Dee Allen (Meryl Streep), Barry Glickman (James Corden) i na Angie Dickinson (Nicole Kidman) koji moraju pronaći novi izvor energije kako bi nahranili svoj narcizam.

Legendarna glumačka postava ove komedije osigurava dobru zabavu i neograničenu dozu smijeha uz mnoštvo zanimljivih muzičkih sadržaja i modnih poslastica obogaćenih šljokicama.

Photo:IMDb

U nastavku donosimo službeni trailer kako biste se na svoje oči uvjerili da se radi o još jednom fenomenalnom filmu kojeg obavezno stavljamo na našu watch listu.