Handmade

Lefthanded – genijalne torbe za žene sa stavom!

Viktoria Mikulić 22. rujna 2017.

Od sada svaka žena može imati torbu prema svojoj osobnosti!

Lefthanded torbe – Kreativna dizajnerica Viki Vičić oduvijek je bila pomalo drugačija, osoba koja bez obzira na sve, pozitivno gleda na život, ne zamara se nevažnim stvarima, voli se šaliti na svoj račun i smatra da ništa ne treba shvaćati preozbiljno.

Upravo takav stav otvorio joj je mnoga vrata i omogućio da postane uspješna poduzetnica. Trebalo je neko vrijeme dok početnu ideju pretoči u djelo, no kada je napravila prvu torbu onako iz gušta samoj sebi, svjedočila je odličnim reakcijama i to je bio dodatan poticaj da krene u poslovni pothvat.

Lefthanded torbe

Teta Viki, kako je zovu od milja je ‘ljevakinja’ i upravo joj je to poslužilo za naziv njezinog modnog brenda ‘Lefthanded’. Po čemu se njezine torbe razlikuju od ostalih? Po svemu, jednostavno su drugačije od svega što ste do sada vidjeli.

Lefthanded torbe

Ova zaljubljenica u pop art, stripove i umjetnost jedinstvena je po tome što njezina svaka torba priča svoju priču. U dizajn je utkano puno truda i vremena, svaki model je posebno oslikan i predstavlja nešto povezano s osobom za koju je torba izrađena.

Lefthanded torbe

Citati su na engleskom jeziku, jer dizajnerica smatra da tako puno bolje zvuče, a mi se u potpunosti slažemo. Neki od zanimljivih natpisa su ‘Always look on the pink side of life’, ‘I fluently speak sarcastic’, ‘Never stop wondering’ i mnogi drugi. Izrada jedne torbe traje i do nekoliko dana upravo zbog nanošenja boje koja je vrlo osjetljiva i dolazi u nekoliko slojeva. Nakon što se boja osuši, slijedi šivanje. Sretna dobitnica jedinstvene Lefthanded torbe s natpisom “IT’S OK” je Anita Gorički. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Lefthanded torbe

Mlada perfekcionistica ništa ne pušta van dok ne bude ‘ispeglano’ do zadnjeg detalja. U njezine kreacije zaljubila se i Ida Prester, jedna od ambasadorica ovog poznatog brenda.

Lefthanded torbe

Ova mlada dizajnerica definitivno je konkurencija mnogim svjetskim ikonama i vjerujemo da će njezine torbe obići cijeli svijet, jer su zaista nešto neviđeno. Lefthanded torbe.

Za više informacija o brendu Lefthanded, posjetite njihovu Facebook stranicu ili Instagram profil.

 

 

#ljevoruka IGRA DARIVANJA

U suradnji s Lefthanded, jednu sretnicu nagradit ćemo jedinstvenim ruksakom. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.