FOTO by Ledo

Iće & piće

Ledo sladoledna škrinja uvrstila je novog člana u obitelj: Quattro Plazma!

Viktoria Mikulić 21. travnja 2021.

Ne zaboravi odmah nazvati osobu s kojom ćeš podijeliti novu sladolednu senzaciju...

Ljubitelji plazma keksa, karamele i čokolade došli su na svoje jer je Ledo upravo postao bogatiji za novi Quattro desert.

Quattro Plazma oduševit će i ispuniti želje svih članova obitelji, jer među četiri neodoljive kombinacije okusa svatko može pronaći onaj koji ga najviše veseli!

Kad se najpopularniji sladoledni okusi nađu na okupu, u pitanju je zasigurno spoj iz snova!

Tu je kremasti sladoled okusa plazme s komadićima plazma keksa, čokolade s preljevom od čokolade, biskvita obogaćenog komadićima plazma keksa i sladoled okusa karamele s preljevom od karamele. Dodatnu čar daje posip s komadićima plazma keksa koji je savršeni dodatak ovoj fantastičnoj poslastici.

Jedno je sigurno, Quattro Plazma postat će slatki „razlog više“ za okupljanje obitelji i najbližih! Uz ovu kremasto-hrskavu poslasticu, svaki će trenutak biti nagrada i užitak zato požurite do najbliže Ledo škrinje i priuštite si najukusniju senzaciju!

Ispunit će slatke želje cijele obitelji, nestat će u trenu, a neopisivi osjećaj zadovoljstva pratit će vas još dugo. 

Osim što su obznanili vijest o novom sladoledu, Ledo je danas putem službenog Instagram profila pozvao sve sladokusce da ih pomno prate jer u petak spremaju posebno iznenađenje koje će vjerojatno doći u obliku ove božanstvene delicije.

Što još reći nego…želimo vam slatki završetak sredine tjedna!