FOTO by Ledo

Iće & piće

Ledo donosi čak 3 nova člana u ‘kraljevsku obitelj’!

Viktoria Šafranić 21. studenoga 2020.

King Chocolate Obsession, King Experience i King Inspiration čine najzavodljiviju kombinaciju okusa!

Spoj pistacije i lješnjaka, biskvita i komadića keksa ili najfinijih čokolada – odaberite svog favorita…

Želite se počastiti desertom koji će vam omogućiti neku posve novu dimenziju uživanja već na prvu? Onda je novi King Chocolate Obsession u velikoj čaši najbolji izbor za vas!

King Chocolate Obsession u čaši od 450 ml kombinacija je sladoleda od najfinijih čokolada, i to bijele s komadićima čokolade i čokoladom, čokoladnim punjenjem i preljevom u obliku diska od tamne čokolade. Za vrhunac ove slatke priče, tu je i posip od čokoladnih kuglica kojima je ovaj desert dodatno obogaćen.

Novi King Chocolate Obsession upotpunit će brojne trenutke opuštanja, a užitak će biti još slađi kada ga podijelite s najdražom osobom. Jedno je sigurno – uz njega će nastati hrpa „kraljevskih“ uspomena za pamćenje!

Možete li si na kraju napornog dana pokloniti išta ljepše od neodoljivih okusa koji vam popravljaju raspoloženje u trenu? A još kada u cijelu priču dodamo ukusnu pistaciju koju svi obožavamo, onda nastane novi King Experience u čaši koji će oduševiti čak i najizbirljivije sladokusce!

King Experience u čaši od 450 ml krije zavodljivi spoj sladoleda od pistacije i lješnjaka s komadićima lješnjaka koji je dodatno obogaćen finim punjenjem od pistacija i preljevom u obliku diska od čokolade. Da stvar bude još bolja, tu je i posip od čokoladiranih lješnjaka.

Osim što izgleda božanstveno, ovaj je sladoled čista esencija savršenstva za koji smo sigurni da će mnogima postati apsolutni favorit! Jer, teško mu je odoljeti, zar ne?

Ako ste pak u potrazi za inspiracijom, predahnite i uzmite trenutak za sebe uz King Inspiration sladoled u velikoj čaši! Nalet oduševljenja odmah će vas navesti da to „kraljevsko iskustvo“ podijelite s najdražom vam osobom.

Kremasti sladoled s okusom biskvita i komadićima keksa, dodatno upotpunjen sladoledom od čokolade i lješnjaka s punjenjem od čokolade i preljevom u obliku diska od čokolade te posipom s komadićima čokoladiranih i običnih lješnjaka tek su mali djelić ove „čarobne formule“ koja novi King Inspiration u čaši od 450 ml čini toliko posebnim.

Fantastična kombinacija okusa koju pruža novi King Inspiration u čaši postat će vaš najbolji saveznik za slatke trenutke opuštanja. Što čekate? Inspirirajte se već danas!