Ledeni jogurt s jagodama i najboljim engleskim Ginom!

Engineer 01. srpnja 2019.

Gin, jagode i ledeni kremasti jogurt - može li bolje?

Ususret početku legendarnog Wimbledon teniskog turnira Englezi su se potrudili sve svoje goste iznenaditi svojim tradicionalnim proizvodom od kojeg nam već na sam pogled cure sline.

Radi se o ledenom kremastom jogurtu s najboljim engleskim jagodama i vrhunskim engleskim Ginom koji zajedno u kombinaciji čine savršen desert za paklene dane koje očekuju sve posjetitelje tijekom turnira.

 

“Pokušali smo napraviti proizvod koji će usrećiti sve posjetitelje, a kao glavni sastojak odlučili smo iskoristiti Gin – piće koje vole svi. Odlučili smo ubaciti ga u ledeni jogurt obogaćen jagodama i dobili smo proizvod koji i izgledom i okusom izgleda vrlo primamljivo.” – izjacio je, Rosie While, tvorac ovog primamljivog deserta

Poznavaoci tenisa znaju da se Wimbledon održava u Engleskoj i lako će zaključiti da je ovaj proizvod dostupan samo u Engleskoj. No, budite mudri i ako ne volite tenis posjetite najveći Primark u Birminghamu.

Spojite ugodno s korisnim, obavite vrhunski shopping, počastite se vrhunskim desertom čiji limitirani period proizvodnje traje samo koliko i navedeni teniski turnir.

Uz to, cijena je izuzetno prihvatljiva. Za 200 ml ovog ledenog jogurta morat ćete izdvojiti 3,50£.