LED lampice u obliku poklona, snjegovića, anđela, zvijezda!

Viktoria Šafranić 24. studenoga 2017.

Ove godine, lampice dolaze u raznim oblicima od kojih će vam barem jedan sigurno biti poseban!

Za točno mjesec dana Badnjak će nam pokucati na vrata. To je vrijeme kada zaboravljamo na sve probleme i samo želimo uživati u čarima koje donose blagdani. No pritom ne mislimo na blještavilo, raskošne izloge i slično, već na mir i radost koji tih dana vladaju u našim srcima.

No također, htjeli mi to priznati ili ne, lampice su te koje nam uvijek nekako izmame osmijeh na licu, jednostavno nas potiču da se osjećamo bolje. Čim zablistaju gradom, više nismo tužni što noć pada prije 17h već jedva čekamo večer da odemo sa svojom obitelji, prijateljima na čašu kuhanog vina.

Ove godine, Bauhaus je pripremio LED lampice koje će itekako upotpuniti ugođaj tijekom božićnih blagdana. LED svjetlosni lanac dolazi u raznim oblicima, te se na njemu nalazi 10 snjegovića, djeda mraza, poklona ili anđela, ovisno o tome što volite, a idealni su za dekoraciju božićne jelke.

Cijena svjetlosnih lanaca u obliku poklona, snjegovića, djeda mraza i anđela 129,90 kuna

Zatim, za oko nam je zapela i LED svjetlosna zavjesa sa 40 zvjezdica s kojima će cijeli prostor blistati.

Svjetlosna zavjesa sa zvijezdicama 119,90 kuna

Za kraj, pronašli smo još crvene, bijele i zlatne kuglice sa koje su odlična dekoracija ne samo za božićno drvce, već i za prozore ili blagdanski stol.

Svjetlosni lanac od 10 metara 249,90 kuna

Lampice u crvenoj i bijeloj boji 199,90 kuna

Nesumnjivo, ovih blagdana grad, kuće i stanovi blistat će nevjerojatnim sjajem.