FOTO by UGG

Moda

Lavanda ili macchiato? UGG krznene torbice kao glavna atrakcija na skijanju!

Viktoria Mikulić 09. siječnja 2023.

Novi model ljubav je na prvi pogled…

Za mnoge su praznici završili, no za neke godišnji tek počinje. I dok su blagdani iza nas, ne dopuštamo da nas siječanjska depresija uhvati u koštac već brže bolje planiramo neko putovanje…

Neki će se odlučiti za toplije krajeve dok su drugi jedva dočekali sezonu skijanja koja je u punom jeku. Iako većinu vremena provodimo u skijaškom odijelu, skijanje također ima svoje čari kada govorimo o osmišljavanju outfita.

Prave fashionistice zasigurno su kreirale nekoliko lookova preko dana i dodataka poput stylish kapa i rukavica koji će začiniti svaki outfit. Također, nakon cjelodnevnog boravka na stazi spremni smo zablistati u elegantnim haljinama te kratiti vrijeme uz kamin i čašu vina.

Pahuljaste krznene torbice koje će upotpuniti zimski look!

Svakoj od tih odjevnih kombinacija potreban je finalan touch, koji ovog puta dolazi u obliku krznenih torbica s potpisom UGG-a. Jedan model posebno nas je zaintrigirao, a isti osim u crnoj dolazi u boji lavande i macchiata. Ova upečatljiva mini torbica ikonskog je UGG izgleda i dojma, a njezino ime je Maribel.

Izrađena je od udobnog paperja i podstavljena glatkim žakardom, a tu je i podesivi remen koji se može odvojiti. Osim što je savršen modni dodatak, također je veoma praktična… kada god vam je hladno, dovoljno je ugrijati se tako da ubacite dlanove unutar nje.

Ova torbica bit će najupečatljiviji accessories na skijanju i koju god boju odabrali, nećete pogriješiti. Više detalja o novoj UGG torbi možete potražiti na LINKU!