FOTO by Women'secret

Moda

Laskava haljina koja slikovito prikazuje ljetni zalazak sunca!

Viktoria Šafranić 23. travnja 2021.

Peachy nijansa i cvjetni uzorak mame nas na shopping...

Konačno su stigle prave proljetne temperature koje smo s nestrpljenjem iščekivali i u kojima uživamo punim plućima, no sve češće nam na um padnu i ljetni dani, posebice oni koje provodimo na godišnjem odmoru i maksimalno uživamo. Već lagano škicamo ljetnu obuću, osobito haljine u kojima obožavamo šetati pod vedrim nebom…

Prekrasna duga haljina s cvjetnim printom i tropskim nadahnućima upravo se pojavila na službenoj web trgovini women’secret i odmah smo je stavili na wish listu u narednim mjesecima. 

Nas podsjeća na bezbrižne zalaske sunca ljeti, dok šetamo bosi pješčanom plažom te potom sjedimo u društvu bolje polovice i osluškujemo valove, gledajući se oči u oči i uživajući u tim bezbrižnim trenucima. Ovo je najslikovitiji prikaz idile te je ova laskava haljina namijenjena upravo za takav romantičan scenarij, jer svojim dizajnom podsjeća na neodoljive zalaske sunca.

U boji breskve, s volančićem u visini prsa, naglašenim ramenima, povezom oko struka i cvjetnim uzorkom, ova maxi haljina na najljepši mogući način stilizira figuru.

Jednako će dobro izgledati uz dnevni i večernji look. Preko dana, iskombinirali bismo je uz ceker, maramu za kosu i japanke, a navečer će najposebnije izgledati uz upečatljiv nakit, blok sandale i podignutu kosu.

U kojoj god situaciji je odjenuli, u ovoj ćete haljini zasigurno proživjeti najljepše sate. Trenutno je na sniženju i cijena joj iznosi 31,99 €. Za više detalja o istoj, posjetite women’secret online trgovinu.