Moda

Lansirani Massimo Dutti x Jane Birkin T-shirti predmet su naše fashion žudnje!

Antonija Andabak 21. travnja 2020.

Birkin majica? Može! Checkiraj T-shirt kolekciju kojom je brend odao počast vječnoj "it" djevojci!

Šarmantna, jednostavna i tako posebna u svom izričaju, postala je inspiracija mnogima, od umjetnika koji su dio svoje kolekcije nazvali po njoj, do kućanica koje su njegovale taj ležeran stil. Da, sve je to britanska glumica, manekenka i glazbenica – Jane Birkin.

https://www.instagram.com/p/B_M3l9QBCz_/

Govoreći o inspiraciji umjetnicima i dizajnerima, općepoznato je da je francuska modna kuća Hermès osvojila jackpot svojom linijom Birkin torbi koja je postala svojevrsni statusni simbol diljem svijeta.

Kako bi dašak svjetske modne scene inspirirane vječitom “It” djevojkom ušao u ormare žena diljem svijeta, popularni high street brend Massimo Dutti friško je lansirao mini kolekciju kojom je odao priznanje Jane Birkin.

View this post on Instagram

#mood #minmalstyle #janebirkin

A post shared by K. (@life.celebration) on

Kolekcija je malo savršenstvo za ljubiteljice minimalističkog stila, a sastoji se od bijelih, beige i blago ružičastih T-shirta na kojima su crno bijele fotografije modne i filmske ikone.

Cijena istih je 229,00 kn što je za kvalitetnu izradu Massimo Dutti T-shirta prihvatljiva cifra, a obožavat ćete je kombinirati s vintage trapericama visokog struka, jednostavnim sandalama i ruksakom!

Svoju T-shirt “birkinicu” naručite OVDJE.