Obuća

Lansirane Adidas frozen tenisice za najmlađe ljepotice!

Viktoria Šafranić 19. prosinca 2019.

Snježno kraljevstvo 2 rezultiralo je još jednom genijalnom suradnjom Disneya i adidasa...

Animirani film koji su s istim žarom iščekivali roditelji i djeca, ove je jeseni stigao u naša kina. Nakon kultnog prvog dijela, drugi nastavak Snježnog kraljevstva jednako je magičan. Kada je nešto toliko aktualno poput famoznih likova Else, Anne i Olafa, na policama poznatih brendova uvijek osvanu noviteti s njihovim motivima.

Nakon što su nas osvojile adidas tenisice za najmlađe s printom Mickey&Minnie Mouse, naišli smo na jedne u ‘frozen’ izdanju prema istoimenom filmu. U ledeno plavoj boji, sa šljokicama i likom Else, nove adidas tenisice zaokupile su našu pažnju. Pronašli smo ih na Nextu po cijeni od 215,00 kuna.

Osim što su uistinu šarmantne, ove tenisice dolaze s ugodnim mekanim potplatom. Također, nema vezica već samo čičak tako da će obuvanje od sada biti još bezbrižnije.

Također, naišli smo i na adidas&frozen ruksak koji je stvoren kako za male, tako i za odrasle ljepotice. Idealan je za sportske aktivnosti, školu te za casual druženja i ležerne šetnje gradom. Cijena ovog modnog dodatka iznosi 215,00 kuna.