Lansirana nova linija poznatog brenda Declaré!

Viktoria Šafranić 16. studenoga 2017.

U razgovoru sa poznatim vizažistom i trenerom tvrtke Muller - Alenom Ljubićem, otkrili smo tajne u ljepoti kože!

Ujedno nam je predstavio brand Declaré i novu liniju proizvoda “Age Essential” za žene u zrelim godinama koje možete ekskluzivno pronaći u Muller parfumerijama.

Kako prolaze godine, naša koža postaje osjetljivija i zahtjevnija stoga je poznati brand Declaré razvio potpuno novi koncept za njegu kože, koji je posebno prilagođen potrebama 50+ kože.

Vrijedni sastojci ublažavaju osjetljivu kožu i smanjuju neželjene znakove starenja kože, kao što su izražene bore i umoran ten. a rezultati su sjajni izjavio nam je Alen.

Age Essential

Savršen proizvod za njegu zrele kože koja je pod stresom i izvan ravnoteže i vidljivo smanjuju znakove starenja, a čak se i dublji slojevi kože revitaliziraju te su bore svedene na najmanju moguću mjeru.

Age Essential pomaže jako i kod pigmentacijskih i starosnih pjega koje se vidljivo smanjuju, a bogata ulja vlaže i intenzivno njeguju kožu, tako da koža u vrlo kratkom vremenu postaje baršunasto glatka.

Jedna važna komponenta nove linije za njegu kože od Declaréa je visoko učinkovit src-complexTM (kompleks za smanjenje osjetljivosti) jer poznati brand je namijenjen za jako osjetljivu kožu.

Posebno učinkovit sastojak protiv znakova starenja kože je hijaluronska kiselina “long-chain” koja se reproducira u skladu s vlastitom vlagom kože te koži daje intenzivnu gipkost, dok hijaluronska kiselina stvara poseban anti-aging učinak duboko u koži.

Age Essential Essence

Kao prvi korak za njegu je svježa mirisna esencija koja Vašoj koži daje duboku vlažnost i novu vitalnost te je optimalna priprema za sljedeće proizvode.
Možete je koristiti i kao serum jer priprema kože na ovaj način omogućava da se daljnji proizvodi za njegu intenzivnije upijaju u samu kožu te tako Vaša koža dobiva svu moguću hidratizaciju tijekom čitavog dana.

Age Essential Cream

Regenerativna multi aktivna krema savršen je prijatelj u ljepoti Vaše kože i u jutro i navečer jer rezultati su savršeni , a koža je hidratizirana i nahranjena .
U razgovoru sa Alenom saznali smo da ovu kremu često savjetuje svojim klijenticama ukoliko žele blistav ten jer savršena je podloga i za make up jer koža dobiva blistav i svjež izgled tijekom čitavog dana, a što je najbitnije koža je nahranjena.

Age Essential Eye Cream 

Regenerirajuća multiaktivna krema za oči ciljano smanjuje dublje crte i bore te osjetljivo područje oko očiju izgleda vidljivo svježe i odmorno.
Ovaj savršen proizvod možete koristiti i kao masku tako što možete staviti dvije blazinice natopljene Age Essential Essence na zatvorene kapke i opustite se 10 minuta dok krema obavlja svoj posao.

Age Essential Mask

Posebno učinkovita maska za ljepotu ostavlja vašu kožu prekrasnom u trenu, te znakovi umora i stresa su svedeni na minimum , a linije i bore su smanjene, tako da koža u vrlo kratkom vremenu izgleda blistavom i revitaliziranom.

Ove proizvode bih preporučio svim ženama koje su u menopauzi jer zaista Vašoj koži osiguravaju sve ono što je potrebno za lijepu i zdravu kožu u vrlo kratkom vremenu, a rezultati su sjajni vjerujte mi.