FOTO by Instagram @newfoodsuk

Iće & piće

Lansiran Smirnoff Mango & Passionfruit Twist – za sve koji su još uvijek nostalgični za ljetom!

Viktoria Mikulić 12. studenoga 2021.

Nakon što su ovog ljeta predstavili Smirnoff Raspberry Crush, sada nam stiže još jedan ljetni okus - Nova Smirnoff Mango & Passionfruit Twist Votka!

Iako smo se već potpuno prilagodili na tmurnu jesen i lagano se spremamo za zimsko razdoblje, ovih se dana na tržištu pojavilo novo alkoholno piće koje asocira na ljetne dane i sve one nostalgične za istim ponovno vraća u tropske krajeve.

Smirnoff Mango & Passionfruit Twist, sadrži votku s potpisom brenda pomiješanu s aromama marakuje i mangom. Varijanta je dostupna u UK-u, kao i u lancu supermarketa Tesco.

Stvaranje aromatizirane votke dio je cilja brenda da razvije svoj portfelj okusa i prednjači rast i inovacije.

Nick Payman, voditelj Smirnoff GB, rekao je: “Imamo jake ambicije za naš rastući asortiman okusa i uzbuđeni smo što svojim kupcima donosimo potpuno novu varijantu nakon uspješnog lansiranja Raspberry Crush-a kao i rastuće potražnje potrošača.”

Kaže da tekućina pršti od okusa, a preporučuje se poslužiti ovu vodku kao dugo piće s ledom, pomiješano s limunadom i nekim voćnim ukrasom.

Alternativno, može se miješati u klasična posluživanja, kao što je Martini, s dodatkom soka od ananasa i brusnice, ili u Spritzu, gdje se vodka spaja s limunadom i prošekom.

https://www.instagram.com/p/CV5xavXoRZm/

“Smirnoff nikada ne bježi od isticanja iz gomile, a kako znamo da okusi vodke rastu velikom brzinom, postoji velika prilika za nastavak širenja i razvoja našeg portfelja”, dodao je Payman.

Boca od 700 ml može se kupiti po cijeni od 16,50 funti (22,48 USD), a bit će i šire rasprostranjena od ožujka 2022. godine!