FOTO by IMDb

Film

“Land of Women” – urnebesna komedija s Evom Longorijom u glavnoj ulozi

admin 05. lipnja 2024.

Inspirirana bestsellerom Sandre Barnede ova serija nasmijat će vas do suza

Upravo je izašao prvi trailer za naslov “Land of Women”, seriju inspiriranu bestsellerom Sandre Barnede “La tierra de las mujeres” i izgleda da nas čeka šest epizoda smijeha koje će predvoditi legendarna Eva Longoria.

Kada vas muž uvali u nevolju s kamatarima nema boljeg mjesta za skrivanje od šarmantnog vinograda u Španjolskoj. U fokusu serije je Njujorčanka Gala, kojoj se život okrene naglavačke kada njezin suprug ne vrati dug pogrešnim ljudima.

Foto: IMDb

Uz opasne kriminalce koji traže sve koji su u vezi s dugom, Gala je prisiljena sa svojom majkom Juliom i kćeri tinejdžericom Kate napustiti grad te se skriti u maleni grad La Muga u sjevernoj Španjolskoj.

To je mjesto koje je Galina majka Julia napustila prije pedeset godina te se zaklela da se u njega više nikad neće vratiti, no sudbina je htjela drugačije.

Serija Land of Women
Foto: IMDb

No, u malenom gradu teško je čuvati tajne pa tako na površinu isplivavaju i najdublje obiteljske tajne i istine koje će ih razdvojiti ili još više povezati.

Seriju “Land of Women” kreirao je trojac Ramón Campos, Gema R. Neira i Paula Fernández, a inspiriran je najprodavanijim romanom nagrađivane spisateljice Sandre Barnede.

Serija od šest epizoda dolazi na male ekrane stiže 26. lipnja na Apple TV+.