FOTO by Lancôme

Ljepota

Lancôme Juicy Tubes službeno su opet na tržištu, ova smo sjajila u tubicama konačno dočekali!

Antonija Andabak 03. svibnja 2020.

Opet u igri! Juicy Tubes u čak dvadeset nijansi jedva čekaju biti isprobane!

Lancôme je godinama vodeći make up brend preparativne i dekorativne kozmetike, a prije desetak je godina prednjačio prodaji Lancome Juicy Tubes Ultra Shining Hydrating Lip Gloss sjajila koji je tada bio must have beauty proizvod mnogih zaljubljenica u kvalitetan make up.

Spomenuli smo Juicy Tubes sjajila koji su predstavljali praktičan make up proizvod za sve moguće prilike. U situacijama kada je trebalo brzo popraviti make up – dovoljno je bilo nanijeti jednu od boja Juicy Tubes sjajila i svjež bi izgled bio postignut!

Na žalost, 2018.godine Lancôme je odlučio povući sjajila u tubici…izgleda iz jednog jedinog razloga, kako bi se u stilu vratio na velika vrata s poboljšanom formulom proizvoda koji će još jedanput žariti i paliti na beauty polju!

1.svibnja, Lancôme Juicy Tubes napravili su ono što možemo nazvati jednim od najvećih comeback-ova u make up povijesti! Kako bi proslavili dvadeset godina od lansiranja legendarnih sjajila u tubici, Lancôme je odlučio relansirati Juicy Tubes s novom formulom u obliku shimmera i svjetlucavih, sitnih čestica, kao i s dva nova mirisa: jelly i creamy.

Raspon novih nijansi također je impresivan te broji dvadeset opcija boja što je veliki skok s originalno osam nijansi. Primjerice, jedna od boja zove se Birthday Confetti i sigurni smo da miriši upravo kako i zvuči!

Druge boje uključuju kremaste, baby pink nijanse, original Lancome crvenkastu boju, jednu prozirnu nijansu s laganim odsjajem, purple i smećkaste nijanse, rekli bismo-za svakog ponešto!

Sjajila i svih dvadeset nijansi možete pogledati na službenoj Lancôme stranici i počastiti se s legendarnim sjajilom čija je cijena 20$.