Poznati

Lana Klingor proslavila okrugli 40.rođendan sa suprugom i tri kćeri!

Antonija Andabak 12. rujna 2020.

"Ovo su najbolje godine mog života i ja dišem punim plućima!", napisala je Lana povodom svog rođendana!

Evo me u klubu #40“, započela je dirljivu poruku pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor koja je tim povodom svima zahvalila na divnim porukama koje je dobila od kolega s hrvatske estrade i bliskih prijatelja čije je objave podijelila na Instagram story-ju.

Mnogi joj se dive zbog svoje sposobnosti, upornosti i marljivosti da stvara, a baš kao i svaka mama, ne skriva da treba onih sat-dva za sebe da predahne i napuni baterije za nove izazove!

Lana kaže da je tek na pola puta, te da se uz troje djece i tek devet pasa, najbolje osjeća u svom mikrosvijetu u kojem joj je obitelj sve, a to je pokazala i proslavom svog rođendana u krugu najmilijih – svoje tri djevojčice, 12-godišnje Kiare, 7-godišnje Marle, 6-godišnje Mike i supruga Antu.

Suprug i dječica Lanu su razmazili poklonima kojih je dobila pregršt, od torte u ponoć do omiljenog parfema, seta vina i čaše klasične veličine, do one mega veličine na kojoj je ispisano ime LANA i brojka 40 i iz koje će, kako pjevačica kaže, doista i piti! Ipak, Lanu su najviše raznježile ručno izrađene čestitke za rođendan dobivene od djevojčica koje su mami pomogle otvarati poklone.

Lani je ovaj tjedan bio doista uzbudljiv jer je osim svog rođendana, ispratila svog prvašića Marlu u školu i svima poželjela sreću te da budu hrabri unatoč tome što je sve čudno i drugačije u ovo vrijeme. Kakvo god vrijeme bilo, pjevačica doista ima razloga za sreću i zadovoljstvo!