FOTO by Instagram @lanatheklingor

Poznati

Lana Klingor privukla pažnju novom frizurom i efektnim tenisicama!

Daria Lovrić 13. srpnja 2023.

Upečatljivo modno izdanje koje prkosi godinama!

Prije svega mama, a potom poduzetnica, nekadašnja pjevačica dance grupe E.T., master chef u kuhanju, ponosna vlasnica nekoliko kućnih ljubimaca, Lana Klingor živi punim plućima. Prekrasna i simpatična Lana često nas oduševljava svojim objavama na Instagram profilu, promjenom frizure i modnim kombinacijama.

Instagram @lanatheklingor

Ovih dana Lana njeguje prirodan i zdrav izgled kose, a fanove je oduševila videom na kojem pozira s kratkom frizurom u prirodnoj boji čokolade. Ubrzo je ispod objave skupila veliki broj komentara i lajkova, a pratitelji su se složili da nema frizure koja Lani ne stoji.

Nedugo zatim, Lana je objavila niz fotografija na kojima pozira u kratko, uskoj haljini koja ističe njezine obline i naglašava perfektnu liniju tijela. Upečatljivu casual haljinu, Lana je uparila s eye-catching tenisicama modnog brenda Off-White.

Instagram @lanatheklingor

Radi se o kožnom visokom 3.0 Off-Court modelu koji dolazi u kombinaciji ljubičaste, narančaste i bijele boje. Zanimljiv par obuće krase upečatljivi detalji poput zatvarača i narančastih etiketa. Ako je i vas oduševio par Off-White tenisica, možete ih škicnuti putem linka.

Objava je u kratkom periodu skupila mnoštvo komentara, a neki su se pitali mogu li lajkati fotografiju više od jednom. Moramo se složiti da predivna Lana izgleda odlično, poput prave tinejdžerice.