FOTO by Instagram @lanatheklingor

Poznati

Lana Klingor Mihić stesala liniju i pokazala prirodan izgled na plaži

Daria Lovrić 29. lipnja 2022.

Obožavatelje oduševila fotkom bez filtera i photoshopa

Bombardirani raznim sadržajima na društvenim mrežama, vrlo često imamo iskrivljen pojam ljepote. Ponekad nismo sigurni što je stvarno jer društvene mreže izravno i neizravno formiraju naše stavove i nameću nam ideal ljepote.

Većina mladih teži „savršenom“ izgledu koji uključuje lažan i umjetan izgled što može dovesti do pada samopouzdanja i drugih problema.

Pravo je osvježenje vidjeti prirodan izgled na društvenim mrežama, a naša pjevačica, majka tri predivne kćeri, a potom i poduzetnica, kreatorica ukusnih delicija i ljubiteljica pasa Lana Klingor Mihić, oduševila je svoje pratitelje objavom na svom Instagram profilu i pokazala prirodan izgled osobe koja radi na sebi.

Ispod slike u kupaćem kostimu, Lana je u objavi otkrila kako ni jednu od fotki nije htjela uređivati i provlačiti kroz filtere i napomenula kako od zime ona i njezin muž rade na svojoj transformaciji: „Negdje u zimu @antemihic i ja krenuli smo u teretanu i odlučili poraditi na svojim linijama. Ante je tu dosta radikalan pa je do danas izgubio skoro 15 kg, ali je on puno i marljiviji nego ja.“

Pohvalila je i trenera te napomenula kako ipak od travnja nije imala mogućnost vježbati: „Nakon operacije u travnju više se nisam vratila u gym jer nisam smjela, ali sam nastavila kontrolirati što i koliko jedem (koliko je to kod mene moguće) i zarekla sam se da ću disciplinirano ići na maderoterapiju“.

Ono najbitnije, prekrasna Lana Klingor Mihić, osvrnula se na nametnute ideale ljepote i istaknula da je zdravlje ipak najvažnija stavka u životu.

„Nismo savršene i NE TREBAMO biti, ali celulit je rezultat loše ishrane, pretjeranog unošenja soli u organizam pa prema svemu tome možemo zaključiti da je nepoželjan. Ne zagovaram da sve žene trebaju izgledati kao iskrivljeni ideal ljepote kojeg nalažu društvene mreže, ali to ne znači da se trebamo zapustiti. Briga o vlastitom tijelu i zdravlju bi svakome od nas trebao biti prioritet, jer mi ne možemo biti nitko drugi i imamo samo jedan život. Pa zašto onda ne bismo svaki dan bili bolja verzija sebe nego jučer.“ – poručila je Lana svojim pratiteljima.

Ispod objave nizali su se isključivo pozitivni komentari i komplimenti. Svaki početak je težak i prehranu te način života je vrlo teško promijeniti zato čestitamo Lani na uspjehu, ali i na pozitivnom stavu.