FOTO by Instagram @lanatheklingor

Poznati

Lana Klingor Mihić slavi 43. rođendan! „Privilegija je biti dio tebe svakog dana, svakog sata i svake sekunde.“

Daria Lovrić 12. rujna 2023.

Povodom rođendana Lana je primila najemotivniju čestitku od svog supruga!

Hrvatska poduzetnica, influencerica, master chef te bivša članica dance grupe E.T., Lana Klingor Mihić, danas slavi svoj 43. rođendan. Prvu čestitku povodom ovog posebnog dana uputio joj je njen muž Ante Mihić. Iskrene i emotivne riječi koje je objavio na svom Instagram profilu, ganuta Lana objavila je na svom Instagram storyju.

Lana Klingor rođendan
Instagram @lanatheklingor

Lana Klingor primila najemotivniju čestitku od svog supruga!

Suprug Ante podijelio je njezinu fotografiju iz aviona uz riječi – „Sretan rođendan spavalice moja“. Nakon toga podijelio je njezinu fotografiju uz najljepše želje koje će teško tko nadmašiti – „Tvoja iskrenost, zarazna energija i neumorna sila koja te gura naprijed samo su mali dio onoga što jesi i što svakodnevno pružaš meni i svima koji te okružuju.“

Lana Klingor rođendan 1
Instagram @lanatheklingor

Čestitku je nastavio uz riječi – „Sretan ti rođendan patuljčice moja, da budeš sretna, da budeš nasmijana, ali da ostaneš svoja. Ne mijenjaj ni svoj temperament, ni svoje navike, nemoj mijenjati ni sebe, jer privilegija je biti dio tebe svakog dana, svakog sata i svake sekunde. Želim da jednako uspješno koračaš i dalje i da jednako uživam u svakom trenutku tvoga bića.“

Lana Klingor Mihić i njezin suprug trenutno uživaju na putovanju u Španjolskoj, točnije u Madridu, a Lana je nedavno podijelila fotografiju na kojoj pozira u ulici Gran Vía u Lunilou plavoj haljini koja je naglasila njezinu isklesanu liniju tijela.

Lana Klingor rođendan 3
Instagram @lanatheklingor

Riječ je o ulici u središtu Madrida koja se popularno naziva i „španjolski Broadway“ i jedno je od najvažnijih trgovačkih područja u gradu, s velikim brojem hotela i kina.

Podsjetimo, ljubavna priča Lane Klingor i Ante Mihića započela je 2012. godine nakon što su se upoznali na utakmici hokejaškog kluba Medveščak, a samo godinu dana kasnije svoju ljubav okrunili su brakom.

I mi se pridružujemo čestitkama i želimo Lani sve najljepše povodom rođendana!