FOTO by Instagram @lanatheklingor

Poznati

Lana Klingor Mihić s obitelji: „Sretno Mika, ljubavi naša!“

Mia Vodopija 09. rujna 2021.

Novi životni period za članicu obitelji

Simpatična Lana Klingor Mihić je zbilja multitasking žena – sve joj ide od ruke čega god da se primi. Bilo da se radi o pjevanju, poduzetništvu, kuhanju, odgoju djece ili uzgoju pasa, Lana će naći vremena za sve!

Aktivno radi od 2000. godine te pjevanje u početku nije doživljavala kao full time job nego kao hobi u kojem je uživala i od kojeg je odlično zarađivala, no istodobno bila je svjesna da mora završiti fakultet, steći neko zvanje i pronaći stalni posao.

Kad je izašla iz aktivnog pjevačkog života, zaposlila se u ZKM-u kao voditeljica marketinga, propagande i prodaje te prvi put iskusila kako je to imati šefa i ozbiljan posao od devet do pet.

Nakon kazališta se zaposlila kao key account u jednoj PR agenciji i shvatila da je pronašla svoju nišu te odlučila otvoriti vlastitu agenciju.

Lanina PR agencija, Klinka je i dalje aktivna te broji klijente poput Colonie, Pamele Ramljak, Krie Design i brojnih drugih.

To Lanu nije spriječilo da odgaja svoje tri djevojčice, koje su joj najveća životna ljubav. Najmlađa, Mika, je ovaj tjedan krenula u prvi razred. Lana je podijelila Instagram post u kojem je raznježila svoje pratitelje pišući:

„Otpratili smo i zadnju u prvi razred. Sretno MIKA, ljubavi naša, obožavamo te i pratimo u stopu, neprimjetno, uvijek iz prikrajka i spremni da te zaštitimo i pomognemo – do posljednjeg našeg daha.“

Njezine poznate kolegice su čestitale i zaželje sreću Miki, baš kao i ostali pratitelji.

Nadamo se da će sve tri mamine kćeri biti nezaustavljive super žene, baš poput prekrasne Lane.