FOTO by Instagram @lanatheklingor / @campzagreb

Poznati

Lana Klingor Mihić pronašla najromantičnije srce u Zagrebu!

Viktoria Šafranić 11. veljače 2022.

Saznajte gdje se nalazi najfotogeničnija destinacija ovog Valentinova...

Ovih dana Instagramom kruže fotografije jedinstvenog srca koje će ovog Valentinova biti it mjesto za fotografiranje.

Ni Lana Klingor Mihić nije odoljela selfieju na najromantičnijem mjestu koje se nalazi u sklopu Campa Zagreb. N

a svom je Instagram profilu objavila dvije fotografije, jednu gdje se nalazi sa psićem, a drugu na kojoj su njezine dvije kćeri. Uz objavu je kratko napisala: “Mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku… swipe left for sister love!”

Osim što ovdje možete prenoćiti, svakako se možete uputiti i na samo jedno popodne ne biste li prošetali, uživali u čarima prirode i jezera Rakitje te kušali neke od delicija unutar njihovog restorana i pizzerije.

Camp Zagreb poziva sve nezaljubljene da se 12.02 od 19h zabave u njihovom Lounge Baru Jezero uz živu svirku Ttaboo Benda, a zaljubljene da rezerviraju svoj stol 14.02. u njihovom restoranu uz svirku već poznatog Gorana na gitari.

Također, ovdje možete unajmiti kajak, jahati, pecati ili se u potpunosti opustiti u njihovoj wellness oazi.

Ovo je idealno mjesto za ljubitelje prirode koji žele i blizinu grada.

Najljepši kutak za slikanje: Na jezeru se nalazi srce koje je napravljeno od grančica, a ispred njega je i prigodna bijela klupica kako bi svi posjetitelji mogli duže vrijeme uživati u pogledu na jezero.

Nema veće blagodati od one koju nam daje priroda. Uz nju napunimo baterije za tren i samo jedan dan je dovoljan da se nahranimo pozitivnom energijom.

Ako ste i vi ovog Valentinova u potrazi za prekrasnim mjesto za fotkanje s vašom jačom polovicom gdje vas očekuje zadivljujući pogled na jezero, onda se svakako uputite u Camp Zagreb.