FOTO by Instagram @lanatheklingor

Poznati

Lana Klingor iznenadila neodoljivom pixie frizurom za ljetne dane!

Daria Lovrić 17. svibnja 2022.

Iako nam se bob jako svidio, piksica je osvježila cijeli LOOK

Prije svega, majka tri predivne kćeri, a potom i poznata pjevačica, poduzetnica, kreatorica ukusnih delicija i ljubiteljica pasa – Lana Klingor Mihić ponovo osvaja novom frizurom.

Prelijepa brineta odlučila se na hrabru promjenu frizure. Iako nije prvi put da nas je iznenadila, budući da smo ranije ostali zapanjeni njezinom bob frizurom, moramo priznati da ju je ovaj novi izgled još više osvježio.

Radi se o popularnoj ljetnoj pixie frizuri koja savršeno odgovara ženama s lijepim crtama lica, puno ukusa i snažnim karakterom. Unazad nekoliko godina trendovsku piksicu su nosile poznate svjetske zvijezde poput Katy Perry, Anne Hathaway, Jennifer Lawrence, Victorie Beckham i Keire Knightley.

Osim što je odličan izbor za visoke temperature, pixie frizura naglašava crte lica, otvara vrat i daje dozu profinjenosti i elegancije.

Ispod slike, Lana je u objavi otkrila kako je ova promjena frizure dugogodišnja želja njezinog muža Ante Mihića: „Hej @antemihic, realno imamo sve i ja nisam imala pojma što da ti poklonim za godišnjicu braka, pa izvoliš, popustila sam ti nakon 9 godina nagovaranja. I hope you Like it.“

Pratitelji su je dočekali s mnoštvom pozitivnih komentara i riječima hvale: „NAJ“, „Ajme vrh ti je“, a Lanina promjena se posebno svidjela i našoj pjevačici, glumici i kolumnistici Nives Celzijus: „Ipak si se odvažila! Top je. Savršeno ti stoji“.

Moderna kratka pixie frizura savršeno odgovara Laninom karakteru i smatramo da je pun pogodak za nadolazeću ljetnu sezonu.