FOTO by Instagram @lanatheklingor

Poznati

Lana Klingor dobila je novog člana obitelji!

Mia Vodopija 01. listopada 2021.

Najslađu prinovu pokazala je na svom Instagramu...

Već i ptice na grani znaju da je jesen pravo doba transformacija i započinjanja novih uzbudljivih stvari, poslova, veza i odnosa. Za mnoge je upravo to šareno hladno doba fresh start, a ne prvi dan siječnja.

Što možete promijeniti, kupiti, nabaviti ili srediti kako biste unijeli nešto novo u vaš život? Hoćete li se odlučiti na kupnju one skupe kožne jakne o kojoj već dugo razmišljate ili ste više raspoloženi za nabavku novih jastuka i biljka kako ste preuredili dnevni boravak?

Možda vam je potrebna drugačija vrsta promjene od one stilske ili dekoracijske…možda bi vam dobro došlo nečije malo srce!

Mekani, puni osobnosti, odani i srca punog ljubavi, ta dva mala životinjska oka će vas pratiti u stopu. Bilo da se odlučite za macu ili psića, jedno je sigurno – ljubav koju ćete osjećati prema vašem ljubimcu (i on prema vama) zbilja je velika.

Odavno je poznato da poduzetnica Lana Klingor voli pse, stoga ne čudi da je nabavila novog. Lana je šaljivo napisala kako ne broji svoje pse više, ali da upoznamo Alphu.

„Najmanji psić ever! Voljela bi da tako i stane. In the mean time, slobodno joj poželite dobrodošlicu“, razdragano je napisala svojim pratiteljima koji su se oduševili malom Alphom.

Lana se bavi uzgojom pasa i često stavlja slike američkih akita i ljepotana Didi, Gandalfa i njegove ženke Pax, te njihovog legla.

Ako osjećate da je vrijeme za nešto/nekog novog, odlučite se za veliki korak koji će vam ispuniti srce i život sa svoje četiri šapice!