Moda

Lakirane blucher cipele s ilustracijama Tom&Jerryja odobrio bi i slavni Jim Carrey

Viktoria Mikulić 09. rujna 2020.

Podsjećaju na one iz kultne komedije 'Maska'

Jim Carrey jedan je od najpoznatijih američkih glumaca koji se uz film ‘Glup i gluplji’, proslavio ulogom u komediji ‘Maska’.

U početku tumači službenika banke u Edge Cityju, sve dok ne pronađe pronalazi staru drvenu masku kako pluta na površini vode koja ga pretvara u superheroja s nevjerojatnim moćima.

Uz njegov šarm kojeg se svi dan danas sjećamo i famozne zelene maske, posebno se ističe odjeća koju je nosio na sceni – odijelo i šešir u senf žutoj boji, kravata s točkastim uzorkom i lakirane blucher cipele u crno-bijeloj boji.

Svatko od nas barem je jedno poželio pretvoriti se u ovog luckastog lika te na trenutak dobiti sve te fantastične supermoći.

Nažalost, nismo ni zlatna ribica ni mađioničar da vam ispunimo tu želju, no uz novitet kojeg smo pronašli na policama Zare, barem vam možemo približiti taj famozan osjećaj.

Sigurni smo da bi ove lakirane blucher cipele u crnoj boji i s motivima animiranih likova Tom&Jerryja, odobrio i Jim Carrey.

Uz grafiku najoriginalnije mačke i miša, ove cipele dolaze s vezicama i jezikom na peti s crvenim logotipom. Uz božanstven izgled, ističu se neoprenskom pjenom koja jamči maksimalnu udobnost.

Iako su rezervirane za džentlmene, uvjereni smo da bi ih mnoge pripadnice nježnijeg spola rado uklopile u jesensku garderobu, stoga je dobra vijest da dolaze u veličinama u 39-45.

Ako vam jedan od navedenih brojeva odgovara, potražite ih putem linka po cijeni od 449,90 kuna.