FOTO by Sinful Colours

Ljepota

Lak za nokte koji miriše na pizzu, krafne i druge slane i slatke grickalice

Krešimir Šustić 28. svibnja 2020.

Okusi sira, tacosa, keksa i čokoladne torte dio su ove čudesne kolekcije!

Grickalice su sastavni dio naših života jer su odličan slani ili slatki prilog uz filmske večeri i uz kapljicu alkohola prije izlazaka s najdražom ekipom, a najdraže su nam kada ležimo i ne radimo ništa.

Donut Even – $2.98

Iako smo svjesni da nisu zdrave i da nas debljaju, ponekad im je uistinu teško odoljeti pogotovo ako dolaze u okusima koje najviše volimo.

Cheese Puff – $2.98

No, što ako vam kažemo da od sada njihov okus možete nositi i na svojim noktima, zvuči čudno, jel ‘ da?

Chocolate Cake – $2.27

Umjesto da usred noći otvorite vrećicu Cheetos-a ili čipsa, od danas možete otvoriti bocu laka za nokte i stvoriti od svojih omiljenih slanih i slatkih grickalica mirisnu manikuru.

Cookies and Creme – $2.98

Nova Sweet & Salty kolekcija iz Sinful Colorsa dostupna je u Walmartu, a uključuje ne jedan, već šest lakova za nokte koji odaju počast nekim od naših omiljenih namirnica.

Taco Tuesday – $2.98

Svaki od ovih lakova nadahnut hranom sadrži nekoliko prilično realnih detalja za stvaranje izgleda i osjećaja stvarnih zalogaja, dok boja Cheese Puff ima zasićenu neonsku narančastu nijansu s drobljenom teksturom, a Donut Even ima sjaj koji izgleda poput duge.

Pizza Party – $2.98

Naviknuti smo na to da nas s vremena na vrijeme neki proizvodi znaju šokirati, no nešto ovakvo nismo mogli zamisliti niti u najluđim snovima o hrani.