Astro

Lady Gaga – “Born this way”!

Engineer 22. ožujka 2019.

Fortuna joj daje otvoren univerzalan um, atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj

Planetarno popularna američka pjevačica Lady Gaga rođena je sa Suncem u znaku Ovna, znaku u kojem je Sunce egzaltirano pa joj daje najbolje osobine Ovna. Njena sudbina je u Ovnu, ona je pokretač, inicijator, neovisna, hrabra, s naglašenom ambicijom, energična, želi kontrolu nad svojim životom i svojom sudbinom. Kako je Sunce na 7. stupnju što significira znak Vage, javnost, partnerstvo, evidentno je da će biti jako popularna, a partnerski odnosi svih vrsta bit će joj veoma važni.

Pretpostavka je da je sat rođenja 14:30 pa po tim podacima Ascendent bi bio znak Lava, što joj daje sjaj, karizmu, priznanja u javnom životu. Mars vladar njenog Sunca je egzaltiran u znaku Jarca još jednom naglašava ogromnu energiju , ambicioznost kao i spremnost na uporan rad za ostvarenje svojih ciljeva. Mars je dispozitor njenog Mjeseca koji je u Škorpionu u padu, njene emocije i razmišljanja mogu biti jako duboke, česta razmišljanja o čudovištima, životu i smrti, što je naglašeno i pozicijom Sunca u 8. kući, kući rađanja i smrti.

View this post on Instagram

#Oscars 🌟

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Mjesec u Škorpionu ima odlučnost da realizira svoje snove , a od te pozicije Mjeseca dolazi i onaj prodoran zagonetan pogled i želja za nošenjem raznih naočala. Mjesec u vodenom elementu utječe da intenzitet njenih emocija kao i strast dolaze do punog izražaja kroz njenu glazbu.Merkur i Jupiter u znaku Riba koji je vezan za muziku i pod uplivom Neptuna na 5. st. Jarca daje joj kreativnost, potrebu za vječnom igrom što ona realizira kroz nošenje raznih perika, na taj način postaje misteriozna i u potpunosti mijenja svoj identitet, a kako Ovan njen vladar Sunca vlada glavom , ona promjene u svom fizičkom izgledu radi upravo na svojoj glavi, te na ovaj način projekcija svoju umjetnost, ne samo kroz pjesmu, već i kroz način oblačenja, djelomično identificirajući se sa svojim uzorima Michael Jackson, David Bowie i Madona. Dominantna planeta Jupiter u svom sjedištu Riba podario joj je maštovitost i tajanstvenost, ali i sklonost da pomaže drugim ljudima što može utjecati na povećanje popularnosti jer položaj Jupitera u znaku svog sjedišta i u 7. kući daje joj veliku naklonost masa.

Fortuna koja u horoskopu predstavlja blagoslov u znaku Vodenjaka daje joj otvoren univerzalan um , atraktivnost na jedan neobičan, originalan način, što objašnjava i njen avangardni modni izričaj. Njen cilj i misija idu dublje od glazbe, jer Fortunu u Vodenjaku koristi da pomogne na svoj jedinstven način čovječanstvu. Ona također voli nositi provokativnu sexi odjeću, i tako stvara osjećaj da ima moć i dominaciju nad publikom.

View this post on Instagram

Goodbye, my angel 💔

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Venerom koja u horoskopu opisuje ono što osoba voli nalazi joj je u znaku Ovna sa dispozitorom Marsom u konjunkciji sa Neptunom daje jaku karizmu koja posebno dolazi do izražaja kroz njenu umjetnost, jer to je spoj energije, strasti, mašte, voli da uvijek bude glavna, strasna s tendencijom „ gušenja „ drugih, što može utjecati da je drugi ljudi napuštaju.

View this post on Instagram

📸: @elirusselllinnetz

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Sunce u Ovnu u 8. kući, kući rađanja, umiranja, sexa s prirodnim vladarom osme kuće Plutonom u Škorpionu daje jaku moć regeneracije, originalnost, buntovnost , kojoj je mnogo lakše da voli cijeli svijet nego jednu osobu . U seksualnom smislu je jako orijentirana a ponekad može djelovati čak perverzno.