FOTO by Cycle Croatia

Putovanja

Ladies Delight – krstarenje Jadranom stvoreno za vas i vaše prijateljice

Mia Vodopija 14. svibnja 2021.

Kada vam netko spomene krstarenje, što vam prvo padne na pamet?

Prošlogodišnje ljeto je većini ljudi bilo zaboravno, zapravo cijela prošla godina nam je nekako u magli. Što zbog korone, što zbog novog načina rada, vrijeme je proletjelo i nismo se stigli pošteno odmoriti.

Nismo istraživali nove destinacije niti pronašli nove plaže, a neki nisu ni išli na more. Benefita prirode i morskog zraka je uistinu puno, stoga nije čudno da doktori mnogima ‘prepisuju’ godišnji odmor na moru.

Kada vam netko spomene krstarenje, što vam prvo padne na pamet?

Druženje s prijateljicama dok uživate u suncu i pogledu na duboki valoviti Jadran; korištenje spa usluga i masaža za opuštanje uma i tijela; istraživanje Dalmacije i otoka električnim biciklom; kupanje u skrivenim uvalama; degustiranje ukusnih dalmatinskih jela i kapljica dobrog vina…

U slučaju da su vam to prve asocijacije na morski odmor i ako vam sve to zvuči primamljivo, dopustite da vam predstavimo Ladies Delight – Active & Spa Boat Getaway.

Cycle Croatia vam ovog svibnja donosi jedinstveni spoj aktivnog odmora uz potpuno opuštanje uma i tijela profesionalnim masažama i uživanju u pomno biranim gastro delicijama na krstarenju luksuznom jahtom Melody. Provedite 6 dana ploveći Dalmacijom i otocima (Šolta, Brač, Hvar, Vis, Čiovo), u rukama iskusne posade. Na raspolaganju su vam i profesionalni maseri i turistički vodiči.

Cylce Croatia na ovo putovanje vodi isključivo žene. Nije da ne voli muškarce, ali smatra da je ponekad dobro odmoriti se od svega i posvetiti se samoj sebi. Zato drage dame, ubacite ovaj idealan odmor u svoj kalendar te se potpuno regenerirajte na ovom ekskluzivnom putovanju.