FOTO by Next

Dekor

Labud vješalica – elegancija za sobu svake malene princeze

Krešimir Šustić 03. lipnja 2020.

Dekoracija za potpuni girly doživljaj!

Kaže se da su djeca najveće blago na svijetu, koje nam je poslano s nekog drugog svijeta, te da ih trebamo pravilno odgajati kako bi jednoga dana postali pravi i pošteni ljudi.

Kada se radi o robici koju im kupujemo, malo tko može odoljeti preslatkim mini modelima koji već na prvi pogled u nama stvaraju osjećaj nježnosti i topline.

Mickey i Minnie haljina na tregere za najmlađe fashionistice

Osim odjeće, volimo ih razveseliti i ukrasom za dječju sobu u kojima naši najmlađi provode dane igrajući se i sanjajući najljepše snove o osvajanju svijeta, te im prilagoditi prostoriju prema njihovim osobnim potrebama.

Za dječake većinom biramo motive s autićima ili nekim od super junaka, no za djevojčice su glavni saveznici pinky boja u blagim nijansama i sve što ima veze s princezama.

Next web shop, izbacio je u prodaju upečatljivu vješalicu koja nam dolazi u obliku predivnog i elegantnog bijelog labuda, kojeg krasi zlatna kruna i mašna od tila u tonovima roze boje.

Pravi je primjer tipične girly dekoracije koja će svaki kutak sobe pretvoriti u mjesto na kojem će se stvarati najljepše uspomene, a donijet će dašak labuđeg jezera i baleta u interijer vašeg najdražeg živog bića na svijetu, koje će možda upravo zbog toga jednoga dana osvajati kazališne daske svojim gracioznim pokretima.

Ovaj upečatljivi dekor koji će krasiti sobu vaše malene princeze možete nabaviti klikom na LINK i tako im stvoriti pravo vlastito carstvo.