Promo

Labello donosi voćno iznenađenje s mirisom svježeg manga!

PR 16. siječnja 2019.

Miris ljeta prati nas i tijekom zimskih dana...

Jesi li se ikada pitala što sve tvoje usne prožive u jednom danu? Smiju se s tobom, jedu, pričaju, ljube se i odaju tvoje raspoloženje. One su jedan od najosjetljivijih dijelova tijela te svaki dan naprave čak 15 000 pokreta!

Koža usana je 70 % tanja od kože ostatka tijela. Stoga, ne čudi pojava da im česte promjene temperature štete. Prelazak s hladnoće u topli prostor, vjetar, sunce, sve su to čimbenici koji svakodnevno isušuju tvoje usne te ih čine ispucanima i grubima. Prirodne pojave ne možemo izbjeći, ali ono što možemo je pružiti našim usnama potrebnu zaštitu i njegu kako bi mogle nesmetano ispunjavati obaveze u svom gustom rasporedu.

Kako bi lakše prebrodili hladne zimske dane i zaštitili svoje usne tu je Labello, nezaobilazan modni dodatak kojem muškarci i žene diljem svijeta vjeruju već desetljećima. Ovu zimu pamtit ćemo po posebnom voćnom iznenađenju uz miris svježeg manga kojeg donosi Labello Mango Shine.

Kako bi te miris ljeta pratio i u zimskim danima prepusti se njegovoj njezi koja će trenutno zaštititi tvoje usne. Svjetlucajući pigmenti pružit će im dugotrajnu hidrataciju dok će ih aroma manga učiniti mekanim i glatkim, spremnim za poljubac.

Osim nove neodoljive arome Labello Mango Shine, NIVEA njega usana donosi još dvije velike promjene koje će razveseliti sve ljubitelje Labella. Kako bi osigurala najbolju moguću njegu usana, ove godine Labello predstavlja najveću promjenu formule u posljednjih 100 godina u trendi dvodimenzionalnom pakiranju.

Nova formula bez minerala donosi sastojke prirodnih ulja koji se tope na vašim usnama u modernom i ženstvenom pakiranju koje će zapeti svakome za oko.

S jedinstvenom Hydra IQ formulom i trendi dizajnom Labello Mango Shine bit će sigurna luka za vaše usne, zaštiti ih od hladnog zimskog vjetra i pružiti im dugotrajnu hidrataciju koja traje 24sata.

Poboljšana formula s prirodnim uljima.
Njeguje i hidratizira vaše usne.
Pruža usnama blagi sjaj.
Neodoljiva voćna aroma manga.
Novi Labello Mango Shine dostupan je od studenog 2018.

Labello Mango Shine 7 g – preporučena maloprodajna cijena 16,90 kn

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr

#voćna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Labello, 5 sretnica nagradit ćemo voćnim novitetom Labello Mango Shine čiji nas miris svježeg manga vraća u ljetne dane. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice voćnog noviteta Labello Mango Shine su Valerija Goricanec, Aleksandra Pokos Volf, Ivanka Grubić, Marija Pupić, Martina Dreven. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.