Ljepota

L’ADRIA – novi brend preparativne kozmetike ravno iz srca Jadrana

admin 24. srpnja 2020.

Linija proizvoda za suhu, masnu, normalnu i mješovitu kožu

Ljeto je u punom zamahu i ne razmišljamo o ničem drugom osim sunčanja na plaži i kupanja u najljepšem moru na svijetu – našem Jadranskom. Strani mediji i turisti biranim riječima komplementiraju ljepotu prirode i čistoću mora, a mi možemo biti zahvalni što je naša i što tijekom cijele godine možemo uživati u njoj.

Jadransko more, osim osvježenja koje nam pruža, sadrži velik broj tvari za koje su mnoga istraživanja pokazala da djeluju pozitivno na naše zdravlje.

Brend L’ADRIA novi je brend preparativne kozmetike za čiju su kvalitetu zaslužne najfinije morske alge i kolagen iz srca Jadranskog mora. Bez suvišnih sastojaka L’ADRIA linija proizvoda osmišljena je za osjetljivu kožu, a fokusnu točku brenda predstavljaju optimalne rutine koje pružaju najefikasnije rezultate.

„U tajanstvu dubine, zrncima pijeska, mirisu bilja i kristalima soli, zrcali se tajna ljepote jednog malog mora – Jadranskog“

Kompletan koncept brenda L’ADRIA temeljen je na jednostavnosti i održivosti, a kompletna priča s Jadranskim morem u glavnoj ulozi razlog je više da se prepustite rutini koja vam najviše odgovara.

Linija se sastoji od 4 proizvoda čije rutine i kombinacije pružaju najbolju njegu za sve profile kože, a na vama je da odaberete onu koja vam najbolje odgovara. Bez obzira da li spadate u kategoriju „normalna“, „masna“, „suha“ ili „mješovita“ koža, L’ADRIA proizvodi pružit će vam sve potrebno za najbolju njegu.

1) L’ADRIA Rejuvenating Oil

Sadrži njegujuće ulje algi Jadrana, jednog od najčišćih mora svijeta, te analog retinola bakuchiol u nježnoj bazi skvalana masline. Ovo ulje za lice duboko plave boje zaglađuje i ujednačava nepravilnosti na površini kože te pobuđuje sjećanje na jesensko more glatko kao staklo

L’ADRIA Rejuvenating oil – 139,00kn

2) L’ADRIA Clarifying serum

L’ADRIA Clarifying serum u svojim nježnim vodenim kapljicama čuva tajnu kože bez nepravilnosti. Jedinstveno nježna formula s 2 % BHA i koncentratom ekstremolita i hidratizirajućih algi Jadrana, jednog od najčišćih mora svijeta, pomaže pročistiti pore i umanjiti nesavršenosti, a istovremeno poboljšava opći izgled kože i štiti njenu barijernu funkciju. Ne sadrži petrokemijska otapala ni etilni alkohol, ne isušuje kožu nego ju hidratizira, te je nježan i prema koži i okolišu.

L’ADRIA Clarifying serum – 129,00kn

3) L’ADRIA Instant revitalizing serum

Serum za trenutnu revitalizaciju, otkriva tajnu ultra hidratizirane i mladolike kože. Sadrži koncentriranu tajnu snagu algi Jadrana, jednog od najčišćih mora svijeta, kojom se alge štite od dehidrirajućeg slanog okoliša. Nevjerojatno intenzivan efekt hidratacije prodire duboko u kožu i trenutno smanjuje vidljivost bora, pružajući novu vitalnost iz morskih dubina.

L’ADRIA Instant revitalizing serum – 129,00kn

Važnost kolagena

Već ste zasigurno mnogo puta imali priliku čuti o kolagenu, glavnom sastojku vezivnog tkiva i jednom od najzastupljenijih proteina u ljudskom organizmu. Kako starimo, s vremenom se smanjuje njegov intenzitet obnove, odnosno proizvodnja istog se usporava. Taj gubitak najčešće se odražava na našem vanjskom izgledu, a također dovodi i do značajnih promjena s unutarnje strane.

Kako ga nadomjestiti?

L’ADRIA Regenerative Cream

Ulogu zvijezde kompletne linije nosi L’ADRIA regenerativna krema s morskim algama i kolagenom u jednostavnoj posteljici hidratacije. Ova bazna hidratantna krema fokusirana je na dubinsku hidrataciju i obnovu kože, a svojom delikatnom formulom bez PEG-a i polisorbata, mineralnih ulja, fenoksietanola, parfema i eteričnih ulja, prikladna je za svaki tip kože, pa i onaj najosjetljiviji.

L’ADRIA Regenerative cream – 119,00kn

L’ADRIA Regenerative cream otkriva tajnu zdrave i mladolike kože. Donosi nevjerojatna regenerativna svojstva čudotvornih morskih algi i morskog kolagena iz Jadrana, jednog od najčišćih mora svijeta, pružajući koži novu ljepotu iz morskih dubina.

L’ADRIA Regenerative cream – 119,00kn

Bijela sjajna krema dolazi u elegantnom staklenom lončiću, a ono što nam se sviđa jest njena neutralnost, budući da ne sadrži nikakve mirise. Osim što ne sadrži mirise, krema je oslobođena i polisorbata, mineralnih ulja, fenoksietanola i eteričnih ulja.

„Fini sloj njege i hidratacije koji kožu ostavlja mekom, nježnom i nahranjenom.“

Naši dojmovi

Toliko puta mi je netko preporučio određenu kremu, no bez obzira na njezine benefite, sitnice su te koje nas privlače k nekom proizvodu. Meni osobno ne odgovaraju jaki mirisi, osobito ujutro nakon ustajanja dok nanosim kremu, jako mi je važno da je ista neutralna. L’ADRIA REGENERATIVE CREAM je moj favorit kada govorimo o prirodnim kremama jer me njezini sastojci u nijednom trenutku ne opterećuju.

L’ADRIA Regenerative cream – 119,00kn

Štoviše, ova pomalo vodenasta krema pruža mi potrebnu lakoću i svježinu kroz cijeli dan, a pritom je i cjenovno pristupačna. Osobito tijekom visokih vrućina kada odlazim na poslovne sastanke i šminka mi u svakom trenutku mora biti postojana, ova hidratantna krema izvrsna je podloga da se osjećam poletno i bezbrižno na svakom koraku, dok ona odrađuje nekoliko zadataka na mojoj koži.

L’ADRIA Regenerative cream – 119,00kn

Razmišljajmo zeleno

Proizvodi L’ADRIA nisu testirani na životinjama, sva ambalaža izrađena je od ekološki optimalnog materijala – stakla, sa samo nužnim dodatcima od plastike.

Ideja brenda jest dugoročno ulagati u sebe i u ljepotu oko nas: održavanje najljepših plaža na Jadranu te podizanje svijesti o važnosti reciklaže i o problemu onečišćenja planeta.

Šećer na kraju priče L’ADRIA brenda zaokružit će i cjenovna prihvatljivost proizvoda koja se kreće od 119,00 do 139,oo kuna, a budući da vam uz njih neće biti potrebni dodatni proizvodi možemo zaključiti da smo pronašli svoje favorite.

Ako su i vas osvojili proizvodi i politika brenda L’ADRIA više informacijama možete pronaći na njihovim službenim stranicama i web trgovini, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

#jadranska IGRA DARIVANJA

U suradnji s L’ADRIA jednu sretnicu nagradit ćemo L’ADRIA Rejuvenating Oil i L’ADRIA Regenerative Cream koji sadrže sastojke iz Jadranskog mora. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica L’ADRIA Rejuvenating Oil i L’ADRIA Regenerative Cream proizvoda je Sara Kubaska. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.