Dom

Kviki Choco Lols u egzotičnom izdanju Gin Tonica i Rum Kokosa

Krešimir Šustić 04. prosinca 2020.

Party izdanje omiljenog slatkiša kojem ne možemo odoljeti

Čokolada je jedna od onih slastica koja je aktualna svakog dana kroz cijelu godinu, no posebno nam je draga u ovo adventsko doba koje obiluje brojnim desertima.

Svako malo imamo prilike isprobavati nove očaravajuće okuse koji dolaze u kombinaciji s voćnim aromama, keksima, kremama, ali i omiljenim alkoholnim pićima.

Poznati hrvatski brend koji je prepoznatljiv po izradi neodoljivih slatkih i slanih slastica, Podravka, oduvijek se trudi svojom originalnošću osvojiti naša srca novitetima koje izbacuje.

Popularne čokoladne kuglice Choco Lols postale su jedan od omiljenih snackova s nogu od onog trenutka kada su lansirane na tržište.

Ovog puta, blagdane nam je uljepšalo saznanje da su izašle u dva neodoljiva egzotična okusa kojima je pojačana dosadašnja lepeza party izdanja.

Gin Tonic kao omiljeni koktel od sada je dostupan i omotan u neodoljivu mliječnu čokoladu koja je pojačana limetom, u kojoj ćemo moći uživati do mile volje.

Tu je i neodoljiva kombinacija Rum Kokosa i fine bijele čokolade koja u trenu dočarava egzotične ljetne večeri i tulume na pješčanim plažama.

U nastavku slijedi anketa u kojoj želimo saznati koji okus vi preferirate i zbog kojeg ćete staviti masku na lice i uputiti se u vama najbližu trgovinu.

Anketa

Osjećate li se depresivno na današnji najdepresivniji dan u godini?

23 glasova
25 glasova