FOTO by Reserved

Moda

Kvalitetne, udobne i stylish – Reserved kožne čizme za sve prigode!

Mia Vodopija 09. studenoga 2021.

Stylish i tople, čekaju samo na vas…

Ako postoji nešto čega nikad ne možemo dovoljno imati, to su zasigurno razni artikli modnih dodataka i obuće. Torbe, ruksaci, cipele, čizme, gležnjače…kako bismo ih se zasitili kada su naši najdraži modni predmeti tako lijepi i praktični?

Kada kupujemo čizme i gležnjače, jasno da obraćamo pozornost na to kako izgledaju, na boju, na stil i dizajn, ukratko, brinemo o tome jesu li stylish. Ali, postoji još nešto što nas zanima, a to je kvaliteta! Super je kupiti čizme po zbilja povoljnoj cijeni, ali nije super kada nam se raspadnu jer nisu bile kvalitetne.

Kako ne biste svake sezone trošili novac, bitno je jednom kupiti nešto dobro – nešto kožno! Kožne čizmice do gležnja i do koljena pronašli smo na policama high street brenda Reserved i odmah se zaljubili! Naše odabire možete pogledati u galeriji ispod:

Iako su neke namijenjene za svakodnevno brzinsko obavljanje poslova i trčanje s jednog kraja grada na drugi, neki od ovih statement komada obuće imaju i manje ili veće potpetice, koje su dovoljno debele što ih čini stabilnima i nosivima za svaki dan.

Neke se samo navuku, neke se kopčaju patentnim zatvaračem sa strane, a nama se sviđaju zbog neutralnih boja koje pašu uz apsolutno sve. To znači da nisu toliko napadne da se u njih ne može prestati gledati.