FOTO by PR

Dekor

Kvalitetan san okidač je za sretan život! Predstavljamo novi PRIMA KATALOG SPAVANJA!

PR 22. siječnja 2021.

Sreća je u malim stvarima! Ne propustite razmaziti se novim PRIMA spavaćim asortimanom...

Potraga za idealnim madracem dovela je u PRIMA salon i poznatog glumca Janka Popovića Volarića. U novitete asortimana uputila ga je Doris Pinčić koja je sve za zdrav san pronašla u novom katalogu PRIMA spavanje. Osim detaljnih informacija o punjenju i tkaninama te prednostima različitih tipova madraca, katalog savjetuje individualan pristup odabiru idealnog madraca.

Važno je odabir prilagoditi navikama spavanja, zdravstvenom stanju, tjelesnoj težini i željama. PRIMA u katalogu predstavlja novu generaciju madraca iz vlastite proizvodnje u koje su ugrađene kombinacije vrhunskih sirovina – više vrsta posebno kvalitetnih pjena i opruga.

Posebna pažnja posvećena je i odabiru prirodnih materijala za navlake kako bi se razvio širok izbor madraca koji mogu odgovoriti na sve potrebe kupaca. Promišljene kombinacije jezgre i navlake osmislio je PRIMA dizajn tim kako bi se pobrinuo da u bogatoj ponudi svatko može pronaći idealan madrac koji mu u potpunosti odgovara.

Za dobar odmor ključan je odgovarajući krevetni sustav, odnosno pravilna i usklađena kombinacija kreveta, podnica i madraca. Za svaki madrac definirana je i podnica, koja osim odličnog odmora i udobnosti, jamči i dugotrajnost, otpornost i izdržljivost madraca.

Stručni prodajni savjetnici, u svih 59 PRIMA salona diljem Hrvatske, pomoći će Vam da pronađete svoju idealnu kombinaciju za zdrav i kvalitetan odmor.

Za detaljnije informacije o PRIMA namještaju i poslovnicama, posjetite njihovu službenu stranicu. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže: FacebookInstagramYouTubeLinkedInPinterest.