FOTO by Instagram @missmodernmagazine / Next / Instagram@mymagicbrushgallery

Dekor

Kutije za poklone zbog kojih će božićno drvce biti glavna zvijezda na Instagramu

Krešimir Šustić 09. prosinca 2020.

Vrijeme je da se pozdravimo s glavoboljom uzrokovanom zamatanjem poklona

Ulaskom u mjesec prosinac, brojne trgovine su krenule s prvim valom popusta na artikle koje možemo pronaći na policama, ali i na web shopovima raznih brendova.

Osim što ćemo i sami sebe počastiti sniženim stvarčicama, iskoristit ćemo priliku da po niskim cijenama nabavimo božićne poklone za naše najbliže.

Pažljivim odabirom ćemo kupiti sve ono što bi im moglo izmamiti osmijehe na lica dok s oduševljenjem otvaraju dobro zapakirane darove koje će pronaći ispod božićnog drvca.

Nakon što obavimo shopping i sakrijemo ih na mjesto na kojem ih neće pronaći, potrebno je dobro osmisliti kako da poklone učinimo što atraktivnijima.

Većina nas će ih zamotati u klasične ukrasne papire koji su klasika kada je darivanje u pitanju, no u posljednje vrijeme su sve popularnije postale prigodne kutije.

Razne trgovine su ih uvrstile u svoj asortiman kako bi nam skratile muku i glavobolju koja nas uhvati kada filmski i pedantno ne uspijemo zamotati neku od stvarčica za našu mamu, bolju polovicu ili frendicu.

Dolaze ukrašene klasičnim božićnim motivima, napravljene od čvrstog kartonskog materijala u šarenim bojama i izdanjima koja nas obaraju s nogu.

U nastavku donosimo galeriju fotografija s favoritima koje smo odabrali kako bi se vaši najmiliji dodatno obradovali, a jelka izgledala upečatljivo i fotogenično na Instagramu.