Promo

Kupi Eucerin SUN proizvod i osvoji poklon!

Viktoria Šafranić 16. lipnja 2017.

Zaštita od sunca s efektom protiv sjaja

Za siguran boravak na suncu ljeti se u dnevnu rutinu njege lice uključuje i posebno prilagođena krema za zaštitu od štetnog UV zračenja. Koža sklona aknama i masna koža izrazito je osjetljiva na sunčevu svjetlost, i zahtijeva posebnu intenzivnu zaštitu od UV A i UV B zraka, stoga je Eucerin svu svoju stručnost i znanje temeljeno na dugogodišnjem iskustvu usmjerio u kreiranje formule koja poštuje individualne potrebe kože, a istovremeno pruža potrebnu zaštitu od sunčevih zraka.

Svaka koža je različita i ima specifične zahtjeve, a pravilan odabir njege za zaštitu lica od sunca ovisi upravo o njenim individualnim potrebama. Postoji više razloga zašto je koži sklonoj aknama i masnoj koži potrebna zaštita od sunca koja je formulirana upravo
za takve specifične potrebe.

Tretmani za akne čine kožu fotoosjetljivom i podložnijom oštećenjima kože uzrokovanima suncem. Koža sklona aknama i masna koža odlikuju se povećanom proizvodnjom sebuma i začepljenjem pora, stoga se osobe koje imaju tu vrstu kože brinu da će krema za zaštitu od sunca pogoršati simptome kože pa izbjegavaju bilo kakvu zaštitu od sunca riskirajući pritom pojavu kožnih oštećenja uzrokovanih suncem kao što su ožiljci od akni, prijevremeni znakovi starenja i pojavu neujednačene pigmentacije.

Oil control dry touch gel-kreme SPF 30 i SPF 50 +, 50 ml

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema posebno je razvijena njega koja ujedinjuje visoku fotozaštitu od oštećenja kože lica uzrokovanih suncem i nudi aktivno rješenje za poboljšanje stanja kože sklone aknama i masne kože. Tehnologija za kontrolu
masnoće u Eucerin Oil Control Dry Touch gel-kremi pruža trenutačan, dugotrajan suhi izgled i efekt kože bez sjaja.

Jedinstvena formula pruža biološku staničnu zaštitu kombinacijom licochalcona A, gliciretinične kiseline i L-karnitina koji štite stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, popravljaju postojeća oštećenja kože i reguliraju lučenje sebuma.

Kliničkim ispitivanjima dokazana je vrlo dobra podnošljivost kože na Eucerin Oil Control Dry Touch gel-kreme, čak i u osoba s osjetljivom kožom. Učinkovitost matirajuće formule s L-karnitinom koji kontrolira sebum i pigmentima koji upijaju lipide dodatno je testirana i procijenjena ispitivanjima proizvoda u uporabi. Sretne dobitnice Oil control dry touch gel-kreme, sunčanih naočala, torbe za plažu i dodatnog poklona iznenađenja su Ankica Miloš, Darija Novosel i Marina Sremac Kovac. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave na viktoria@elegant.hr!

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 i SPF 50 savršeno je prikladna kao podloga za šminkanje. Puder za lice i šminka sigurno se mogu nanositi preko kreme za zaštitu od sunca što neće utjecati na njezinu učinkovitost. Eucerin

Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 ne sadrži mirise i parabene, nije komedogena i ostavlja dugotrajan mat izgled
na koži, čak i u područjima s toplom i vlažnom klimom.

SPF 30: 109,00 kn, SPF 50+: 119,00 kn

Transparentni sprejevi za zaštitu od sunca SPF 30 i SPF 50, 200 ml

Za zaštitu kože tijela sklone aknama i masne kože tijela preporučuje se korištenje Eucerin Transparentnog spreja za zaštitu od sunca sa SPF 30 ili SPF 50+ koji sadržava naprednu formulu zaštite od sunca koja ne ostavlja vidljive tragove na koži, ne lijepi se i lako se upija. Formula ovog spreja 100% je transparentna i vodootporna, nije masna i idealna je njega za korištenje na tjemenu i kosi.

Eucerin njegu za zaštitu od sunca potrebno je obilno nanijeti prije i tijekom izlaganja suncu, uz često ponovno nanošenje kako bi se održala izvorna zaštita. Čak i dok se koristi njega za zaštitu od sunca, važno je ograničiti vrijeme provedeno na suncu jer je prekomjerno izlaganje ozbiljna prijetnja koži i zdravlju.

SPF 30: 136,00 kn, SPF 50: 153,00 kn

Kupite Eucerin njegu za zaštitu od sunca i osvojite poklon!

Eucerin vam poklanja sve što vam je potrebno za idealni ljetni odmor! Kupovinom jednog Eucerin preparata za zaštitu od sunca dobivate jedan poklon za plažu po vlastitom izboru. Sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac na: https://ext11.eucerin.hr/29/vas-eucerin/poklon-za-plazu i poslati sliku računa, a poklon dobivate na kućnu adresu.

*Promo akcija odnosi se na sve SUN proizvode

 

#zaštitna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Eucerin, tri sretnice nagradit ćemo s Oil control dry touch gel-kremom, sunčanim naočalama, torbom za plažu i još jednim poklonom iznenađenja. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.