FOTO by @yunessun.com

Zabava

Kupanje u vinu unutar bazena kojeg puni gigantska boca? Može!

admin 11. srpnja 2022.

Japanci su 50 godina ispred nas...

Ima li boljeg načina za opuštanje od čaše vine nakon napornog radnog dana? Naravno da ima, kupanje u bazenu kojeg puni divovska boca crnog vina. Što kreativno, što kulturno, što tehnološki, moramo priznati da su Japanci stoljećima ispred, a ovaj bazen samo je jedan od dokaza.

Ovaj eliksir sreće nalazi se unutar YUNESSUN spa resorta u Hakoneu i najveća je atrakcija unutar čitavog kompleksa. Odabrati možete između 23 vrsti termalnih kupki koji uključuju tradicionalne japanske metode opuštanja te sadrže vino, kavu, sake i ostalo.

Zamislite se samo u ogromnoj hidromasažnoj kadi koja se puni Merlotom ili Bordeauxom iz gigantske boce vina iznad vaše glave.

Kupanje u vinu
Foto: yunessun.com

Tvorci ove genijalne ideje navode da crno vino održava kožu mladolikom, ali ujedno i opušta. Poznato je koliko je i sama Kleopatra cijenila vinoterapiju te ju konzumirala kao dio svojih rituala ljepote.

Foto: yunessun.com

Dok uživate u bazenu prepunom vina tu su i konobari koji će vas čitavo vrijeme posluživati – vinom! Može li bolje?

Kupanje u vinu
Foto: yunessun.com

Kako biste okusili ovo nestvarno iskustvo morat ćete otputovati 100 km zapadno od Tokya, ili možete kupiti nekoliko desetaka litara crnog vina i već danas isprobati sve čari kupanja u vinu.