FOTO by Tezenis

Moda

Kupaći kostimi s jagodama najsočniji su modni dodatak za ljeto 2024.

Viktoria Mikulić 05. lipnja 2024.

Jesmo li uopće spremni za ljeto ako u ormaru nemamo print jagoda?

Mi još nismo upoznali osobu koja ne voli jagode. Ovo neodoljivo voće preslatkog oblika naš je favorit za proljetne i ljetne dane.

Osim što su korisne za naše zdravlje, nevjerojatno su ukusne. Jagode obožavamo konzumirati samostalno, sa šlagom, s čokoladom ili kao dodatak na tortama, kolačima i palačinkama, te u ljetnim koktelima.

Osim kao hrana, jagode se pojavljuju kao motiv na brojnim drugim proizvodima, odjevnim komadima i home dekoru.

Iako je ovo ljeto najpopularniji print limuna koji nas mislima odvodi u Italiju, jagode su se savršeno uklopile u nove kupaće kostime s potpisom Tezenisa. Od jednodijelinih do dvodijelnih badića, trokutića do košarica, sigurni smo da ćete pronaći svoj omiljeni badić s printom jagoda.

Dodajte dašak ljetne slatkoće svojoj plivačkoj rutini i odaberite jedan od modela koji će svakome izazvati osmijeh na licu. U Tezenisu možete pronaći ručnik i japanke u istom izdanju, ako želite da vam je boravak na plaži kompletno u printu jagoda.

Jednodijelni badić možete nositi i kao bodi uz vruće ljetne hlačice. Ima li išta bolje od popodnevne šetnje gradom dok ste pritom obasuti najukusnijim voćnim desertom.

Koji god odabrali, ne možete pogriješiti jer su kupaći kostimi s motivom voća uvijek u trendu. Sve modele možete pronaći na LINKU.