FOTO by Instagram @flaxmaker

Moda

Kupaći kostimi koji su zapalili Instagram tandem su uz preplanuli ten!

Viktoria Šafranić 29. ožujka 2021.

Nadjenut ćemo im epitet božanstveni...

Iako ćemo tek zakoračiti u mjesec travanj, početkom ovog tjedna razveselila nas je vremenska prognoza koja prikazuje visoke temperature u narednih nekoliko dana. To je bio sasvim dovoljan poticaj da se bacimo u potragu za novim kupaćim kostimima, koji će još neko vrijeme morati pričekati u redu za nošenje, no to ne znači da se već sada ne možemo naoružati istima.

Nadamo se da će nam barem ljetne sezona izgledati donekle kao i prijašnjih godina te da ćemo za svaki odlazak na plažu i beach partyje, moći pomno birati svoje modne dodatke.

Na Instagram profilu naišli smo na brend koji kreira najposebnije badiće, kako jednodijelne tako i dvodijelne primjerke koji će plijeniti pažnju na pješčanim plažama.

Za Valentinovo su predstavili model sa srcima koji dolazi u crveno-bijelom izdanju s naramenicama koje kroje preslatku mašnu, a koji je rezerviran za sve romantične duše.

Tu je i kupaći kostim ljubičaste boje kojeg izrazito posebnim čini gornji dio s volanima na jedno rame, kao i gaćice visokog struka koje ističu bokove i struk, a koje su najveći prošlogodišnji, kao i ovoljetni trend,.

Za ljetne čari tu su i prugasti modeli koji će zaintrigirati svakog mornara, kao i oni s tropskim voćem koje obavezno morate kombinirati uz koktel od kokosa, margaritu ili neki drugi sočni ljetni napitak.

Uz njih, eventualno možete nositi pareo i slamnati šešir jer će preplanuli ten biti već sasvim dovoljan da ste u centru pozornosti. Naravno, nemojte zaboraviti ni na sunčane naočale koje su must-have uz ove ljupke kupaće kostime.

U Optici Anda pronašli smo najglamuroznije modele koji donose ‘vrijednost za uloženi novac’, a koji su tek nedavno predstavljeni na modnim pistama diljem svijeta. Nabavite svoj statusni simbol na vrijeme sa zvučnim imenima svjetskih brendova poput Gucci, Bottega Veneta, Balenciaga i Dolce & Gabbana te se naoružajte za ljetne galebove: