FOTO by Instagram @calzedonia

Moda

Kupaći kostimi iz Calzedonije zapalili Instagram

Daria Lovrić 13. lipnja 2022.

Color blocking tehnikom kreirajte edgy kupaće kostime u koje će biti usmjereni svi pogledi

Očaravajući modeli kupaćih kostima high street brenda Calzedonia osvojili su društvene mreže. Efektni gornji i donji dijelovi badića dolaze u jarkim HIT bojama sezone koje će ovog ljeta prevladavati na plažama, ali u dnevnim outfitima.

Ono što će vas posebno izdvojiti u moru klasičnih beach look-ova je tehnika spajanja jarkih boja, odnosno color blocking. Zaigrajte se i spojite dvije različite boje u jedan finalan kupaći kostim. Kod color blockinga mogu se kombinirati odjevni komadi u jednoj baznoj boji s dvije različite nijanse druge boje ili možete nositi smjeliju opciju i kombinirati tri ili više nijansi.

Pravilo color blockinga je izbjegavati kontraste – nosite li jarke boje, kombinirajte boje iste jačine.

Omiljeni brend Calzedonia lansirao je različite modele kupaćih kostima serije Tokyo u vibrantnim ljetnim bojama iste jačine, što ih čini idealnim komadima za kombiniranje boja.

Gornji dijelovi bikinija dolaze u tri modela – dva s trokutićima i jednom crop top modelu.

Pomični trokutasti bikini top Calzedonia

Pomični trokutasti bikini top Calzedonia 1
Pomični trokutasti bikini top Calzedonia – 165 kn
Pomični trokutasti bikini top Calzedonia 2
Pomični trokutasti bikini top Calzedonia – 165 kn

Podstavljeni trokutasti bikini top dolazi u hyper ružičastoj boji i ponoćno plavoj, dok drugi model s trokutićima, pomični trokutasti bikini top dolazi u vibrantno narančasti i guava zelenoj.

Podstavljeni trokutasti bikini top Calzedonia

Podstavljeni trokutasti bikini top Calzedonia 1
Podstavljeni trokutasti bikini top Calzedonia – 165 kn
Podstavljeni trokutasti bikini top Calzedonia 2
Podstavljeni trokutasti bikini top Calzedonia – 165 kn

Bikini crop top model nudi najveći izbor nijansi jer dolazi u sve četiri navedene boje – hyper ružičastoj, ponoćno plavoj, guava zelenoj i narančastoj.

Bikini crop top Calzedonia

Calzedonia u svom asortimanu nudi i dva modela bikini gaćica – bikini gaćice s tankim vrpcama u kombiniranoj boji koje se vežu na bokovima da bi se prilagodile figuri te model koji otkriva više i naglašava ženski seksepil – pomične bikini brazilke s dvostrukim vrpcama na bokovima.

Bikini gaćice Calzedonia

Oba modela dolaze u četiri nijanse i pružaju mogućnost kombiniranja boja gornjeg i donjeg dijela različitih modela serije Tokyo. Poigrate li se bojama, zasigurno ćete mamiti poglede i isticati se u masi.

Brazilke Calzedonia

Osim što su modeli atraktivnog kroja koji će istaknuti vaše obline i atribute, jarke boje će dodatno naglasiti preplanuli brončanu put i pretvoriti vas u kraljicu plaže.

Sudeći po profilima trendseterica na društvenim mrežama i kolekcijama omiljenih high street brendova spoj narančaste i roze najpopularnija je kombinacija ove sezone.