FOTO by Instagram @riverisland

Moda

Kupaći kostim fruity uzorka osim za plažu, nosiv i za večernje partyje! 

Krešimir Šustić 10. kolovoza 2020.

Efektni komad za dnevne i noćne aktivnosti

Tropski i egzotični uzorci u ovoj ljetnoj sezoni, preuzeli su neke od ključnih odjevnih predmeta kako bi našu garderobu obogatili upečatljivim i efektnim štihom.

Tako na policama omiljenih trgovina možemo pronaći motive raznih životinja u šarenim nijansama, kao i sočnog voća koje sazrijeva u najtoplije godišnje doba.

Top – £28 , Gaćice – £16

Brend H&M u svoju je kolekciju uvrstio neodoljive haljine, suknje i topiće koje krasi slasni žuti limuni, no mi smo pronašli još jedan komad koji će naše kombinacije učiniti dodatno atraktivnima.

Radi se o netipičnom kupaćem kostimu brenda River Island koji se sastoji od gaćica visokog struka u bijeloj boji i topa s pufastim rukavima u crnoj boji.

Oba dijela ukrašena su cvjetovima, narančama i limunima, što ih čini idealnim za ispijanje koktela u omiljenim beach barovima, after partyje i večernje izlaske.

Topić može poslužiti kao basic stvarčica kojom ćemo odrediti smjer cjelokupne kombinacije, a najbolje pristaje uz kratke jeans hlačice ili mini suknju od trapera.

Ovaj stylish primjerak zbog kojeg ćete zasigurno biti u centru pažnje, možete nabaviti na službenom web shopu brenda, gdje se prodaje kao zaseban komad.

Ukoliko vam se neki od dijelova ne sviđa, postoji mogućnost da nađete onaj odgovarajući, te da ga kombinirate po svojoj volji.