FOTO by Instagram @helenamatic

Poznati

Kumstvo među našim reprezentativcima – obitelji Livaković i Vida sada su još povezanije

Una Lora Banjac 09. srpnja 2024.

Čestitamo!

Helena Livaković i njen suprug, hrvatski reprezentativac i vratar Dominik Livaković, početkom ove godine postali su roditelji malenog Joakima čije se krštenje održalo ovog vikenda.

Prekrasnoj svečanosti pristupila je najuža obitelj i prijatelji, a čast kumstva pripala je našem reprezentativcu Domagoju Vidi.

Instagram @helenamatic

Supruga našeg vratara Domagoja Livakovića, Helena Livaković, na svom je Instagram profilu podijelila galeriju crkvenih fotografija sakramenta, a u opis je stavila citat iz Biblije:

„A svrh svega, čuvaj svoje srce, jer iz njega izvire život”
Izr 4, 23

Helenini su pratitelji kao i obično napisali puno poruka podrške…

„Čestitam od srca. Joakim od danas si dijete Božje“

„Čestitke na sakramentu krštenja“

„Sretno roditeljima s bebicom“

„Čestitam. Predivni ste!“

„Od danas si dijete Božje. Ostani uvijek u njegovoj blizini i neka te Bog prati i blagoslovi na putu tvog odrastanja. Čestitamo na krštenju.“

Fotografije s ceremonije objavila je menadžerica Vatrenih Iva Olivari koja je u opis fotografije napisala „Samo ljubav“.

I dok su naši nogometaši krštenje obavili u neutralnim bijelim košuljama, lijepe dame blistale su u elegantnim ljetnim haljinama – Ivana Vida odabrala je krem model s uzorkom i remenom oko struka, dok je ponosna majka Helena nosila predivnu sivu haljinu s volanima.

Mi se pridružujemo divnim čestitkama i malenom Joakimu želimo još puno roditeljske i Božje ljubavi i podrške!