Kum Ivana Perišića odgodio svadbu zbog Svjetskog prvenstva!

Viktoria Šafranić 20. srpnja 2018.

Sada kada je konačno Ivan stigao kući, svečanost je održana...

Koliko dobar prijatelj moraš biti kada netko datum svog vjenčanja pomakne zbog tebe? Taj odgovor može nam dati reprezentativac Ivan Perišić čiji je prijatelj Frane Jurčević nakratko odgodio svoje vjenčanje zbog finalne utakmice s Francuskom koja se održala prošle nedjelje.

Nakon spektakularnih dočeka u Zagrebu, Splitu i Omišu, Ivan je konačno pronašao vremena za svoje najbliže. Zajedno sa svojom prelijepom suprugom Josipom jučer je prisustvovao ceremoniji vjenčanja svog prijatelja, za kojeg vjerujemo da ga sada još više cijeni zbog predivne geste.

Za svečanu prigodu, predivna Josipa zablistala je u lepršavoj žutoj haljini s floralnim uzorkom koju je iskombinirala s malenom žutom torbicom i jednostavnim crvenim sandalama. Za svoj look primila je brojne komplimente. Ni Ivan nije bio ništa manje elegantniji u strukiranom odijelu i bijeloj košulji s leptir mašnom.

View this post on Instagram

Glumicaaa🤪

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

View this post on Instagram

❤️

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

Da je vjenčanje prošlo u veselom tonu, otkrili smo na Instagram priči koju je objavio Ivan Perišić, a na kojoj njegova tamnoputa supruga vlada podijem. Ljepotica je pokazala itekako zavidne plesne korake na brazilski ples Lambadu. To je vjerojatno jedan od brojnih aduta s kojim je osvojila našeg reprezentativca.

Da podsjetimo, poznati par upoznao se još u srednjoj školi i od tada njihova ljubav cvjeta. Vezu su okrunili brakom 2012. godine u kojem imaju dvoje djece, kćerkicu Manuelu i sina Leonarda.