FOTO by MyTheresa / Instagram @nm.virtualstylist

Moda

Kultne torbice u obliku srca zaludjele IT djevojke!

Daria Lovrić 09. kolovoza 2023.

Modni dodatak koji je svima ukrao srce!

Torbe koje imaju nekonvencionalan oblik već su neko vrijeme popularne u modnom svijetu. Bila riječ o ekstravagantnim torbicama luksuznih brendova u obliku kanti za vodu, balonera, jakni, kroasana, torbicu od meteorita i mnogih drugih, pa sve do onih nešto klasičnijih linija poput torbica u obliku srca.

Neodoljive torbice u obliku srca napravljene sa zaobljenim pretincem tako da podsjećaju na srce, a na vrhu imaju kožni remen ili lančić. Linija srcolikih torbi brenda francuskog brenda Alaïa nazvana je “Le Cœur” i samo nekoliko mjeseci nakon izlaska stekla je popularnost diljem svijeta.

Naime, srcolike torbice stekle su toliku popularnost da su pretekle Adidasove Gazellice te Bottega Venetine naušnice u obliku kapljice po traženosti.

Zahvaljujući svom dizajnu možemo reći da su moderan i chic klasik. Zaludjele su prvenstveno javnu scenu, a sada ih viđamo sve češće. Kreativni direktor Alaïae, Pieter Mulier, otkrio je da žene vole ove torbice jer su namijenjene za cijeli dan.

Le Cœur torbica je izrazito funkcionalna radi svoje veličine i u nju vam stanu gotovo sve stvaričice koje će vam zatrebati tijekom dana.

Napravljene su od devine i metalik kože i dolaze u raznim bojama. Preferirate li bezvremensku klasiku, oduševit će vas crna torbica s kožnim remenom ili zlatnim lancem, međutim volite li se isticati poigrajte se bojama.

U casual izdanju može se nositi prebačena preko ramena ili preko tijela, dok ju u večernjim i svečanim prigodama nosite u ruci. Cijelu ponudu škicnite putem službene Alaïa ili MyTheresa web trgovine i pronađite svog favorita.

Niže u galeriji pogledajte naše favorite, a cijena ovog modela iznosi 990 €: