FOTO by Dr. Martens

Moda

Kultne “marte” dolaze u mističnoj plavoj boji s cvjetnim printom!

Viktoria Mikulić 10. studenoga 2022.

Za jesen i zimu 2022., poznati brend Dr. Martens lansirao je divne čizmice...

Dr. Martens modeli čizmica svima su dobro znani svojom bojom, brojem rupica te izbrazdanom dvobojnom gumenom potplatu sa zračnim jastukom prošivenim žutim koncem.

Dodatnoj popularnosti ovih čizmica doprinijeli su i poznati dizajneri koji su redizajnirali klasične modele i doveli Marte na svjetske modne piste. Danas ih možemo pronaći u pregršt izdanja.

Dr.Martens čizme s cvijećem osvajaju na prvi pogled!

I dok su nekoć bile vezane uz ‘punk’ stil odijevanja, sada su izrazito popularne među trensdetericama koje ih nose uz haljine, suknje, traperice, bluze i još mnogo drugih stylish odjevnih komada.

U potrazi za novim čizmicama, znali smo gdje ćemo pronaći kvalitetu, udobnost i šarmantan izgled. Dr. Martens nas je osvojio s dva nova modela čizmica, odnosno klasika koji dolaze u novom, romantičnom izdanju.

Ako volite floralni print i plavu boju te se na svakom koraku želite osjećati ugodno, nastavite čitati dalje…

U crno-plavoj boji, nove čizme krase mjeseci, zvijezde i poljsko cvijeće. Izrađene su od čvrste backhand kože punog zrna sa starinskim srebrnim zvjezdastim nitnama.

Ove čizme upadat će u oko čak i slučajnim prolaznicima i sigurni smo da ćete zbog njih dobivati komplimente.

Za sve koji se ove jeseni i zime vide u novim Dr. Martens čizmama, čekirajte ih na LINKU. Cijena modela s patentnim zatvaračem iznosi $220.00 , dok druge možete pronaći za $180.00!