FOTO by Pokemon.co

Dekor

Kuhinjski accessoriese s likom Pikachua prava je senzacija za Pokémon fanove!

Antonija Andabak 30. ožujka 2021.

Želimo si tanjuriće, zdjele, šalice za kavu s likom Pikachua!

Svaka domaćica prije velikog blagdana želi obnoviti set posuđa za posluživanje onim motivima koji će oduševiti goste. S obzirom na to da mnogi od nas nisu napustili dječji duh u sebi, došli smo na ideju da bi novi set posuđa za posluživanje s likom Pikachua mogao ispuniti zadatak!

Povodom 25.godišnjice kreiranja svjetski poznate Nintendo Game Boy konzola videoigara iz kojih su nastale animirane serije, Pokemon franšiza odlučila je istu proslaviti u festive stilu i kreirati kuhinjski accessoriese!

Foto: Pokemon.co

Istim tim accessorieseom bit će oduševljena generacija čije je pretpubertetsko razdoblje obilježio niz likova od kojih se ističe najpopularniji – Pikachu!

Foto: Pokemon.co

Upravo je njegova popularnost zaslužna za pronalazak inspiracije pri kreiranju ovog seta posuđa za kojim je nastala prava pomama.

Set se sastoji od 15 dijelova, a lineup kolekcije dolazi u formi malih i srednje velikih tanjurića na kojima ćete poslužiti kavu i kolač. Iza tanjurića, vrlo su interesantne šalice za kavu ili čaj, pripadajući čajnik te zdjelice iz kojih ćete pojesti prvi jutarnji obrok.

Foto: Pokemon.co

Obroke ćete vrlo lako pripremati na Pikachu dasci za rezanje, a tavu s poznatim animiranim likom koristit ćete za pripremanje ukusnih palačinki!

Foto: Pokemon.co

To je samo mali dio ove razigrane kolekcije koja neminovno mami na kupovinu, neovisno o tome je  li se vaša zaluđenost Pokemonima zaustavila na crtićima ili lovljenjem Pokemona po gradu. Posuđe izrađeno od finog kamena kreirano je u nježno pink i sivoj paleti boja ukrašeni ilustracijom Pikachua.

Foto: Pokemon.co
Foto: Pokemon.co

Glavnom je liku dodan motiv cvijeća koji će se savršeno uklopiti u proljetno kuhinjski osvježenje, a predmet koji definitivno iskače iz kolekcije je tava za pečenje palačinki s utisnutim likom Pikachua, dozvoljavajući Vam da palačinke kreirate u obliku preslatkog žućka.

Foto: Pokemon.co
Foto: Pokemon.co

Cijelu kolekciju pogledajte na web stranici Pokemon Center koji je kolekciju za kupovinu lansirao 25. ožujka ove godine.