FOTO by Russell Hobbs

Dekor

Kuhinja puna točkica! Pogledajte ovaj kuhinjski accessories prepun šarenih točkica

admin 13. kolovoza 2021.

Kažu da je kuhinja srce svakog doma, a ovaj komplet učinit će je još šarmantnijom

Ljeto će uskoro završiti, a mi ćemo sve više i više vremena provoditi u svom domu. Još malo krenut će i blagdanska ludnica i kuhinja će postati centralno mjesto svakog doma.

Kako bismo se što bolje pripremili na nadolazeću sezonu pripreme ukusnih jela i slastica bitno je napraviti dobar “štimung” u kuhinji, a veseli accessories može biti pun pogodak za motivaciju.

Ako ste i vi jedna od one osobe koju slatke stvari motiviraju na rad onda smo pronašli kuhinjske stvarčice u koje ćete se zaljubiti.

Preslatki točkasti kuhinjski set dolazi s potpisom brenda Russell Hobbs, a sastoji se od miksera, blendera, čajnika i dvije varijante tostera.

Svaki komad ukrašen je šarenim točkicama i nema te pripreme jela koja će se uz ovaj set činit kompliciranom.

Russell Hobbs x Emma Bridgewater čajnik
Russell Hobbs x Emma Bridgewater miser

Pribor s točkicama uključuje stalak za miksanje koji se sastoji od posude za miješanje od nehrđajućeg čelika od 5,5 litara, 10 postavki brzine i pulsnog načina rada te tri uklonjiva nastavka (ravna miješalica od stakloplastike, kuka za tijesto i metlica). Također ima motor od 1000 W koji je dovoljno jak da ukroti svaku vašu smjesu. 

Russell Hobbs x Emma Bridgewater štapni mikser

Tu je i ručni mikser (tri u jedan) koji će vam pomoći pri pečenju. Ovaj gadget sadrži zdjelu za sjeckanje od 500 ml, čašu kapaciteta 700 ml za svestranu upotrebu, nastavak za pjenjaču sa snažnim motorom od 500 W i dvije brzine plus impulsno kretanje, sve od nehrđajućeg čelika.

Russell Hobbs x Emma Bridgewater taster
Russell Hobbs x Emma Bridgewater duplicating toster

Sigurni smo da će uz ovaj set vaše slastice biti još slađe, a vi ćete ih pripremati s užitkom.

Ovaj set pronašli smo unutar Russell Hobbs web trgovine, a više informacija možete saznati klikom na LINK.