FOTO by Snaptrip

Putovanja

Kuća Snjeguljice i sedam patuljaka – čaroban smještaj za sve Disney entuzijaste

Krešimir Šustić 12. kolovoza 2020.

U dalekom kraljevstvu, smjestila se magična koliba koja je očarala svakog posjetitelja

Mnogi od nas su odrastali uz Disney klasike, te smo silno htjeli živjeti u magičnom svijetu i biti baš poput naših omiljenih junaka uz koje smo se smijali i plakali.

U posljednjih nekoliko godina, zahvaljujući internetu i mogućnosti pretraživanja svega i svačega, sve više možemo uživati u brojnim proizvodima koje krase popularni crtani likovi iz tvornice ovog mogula.

No najviše smo očarani građevinama koje nas izgledom podsjećaju na bajkovita mjesta, skrivena daleko od ostatka svijeta i stvarnog života s kojim se svakodnevno borimo.

Jednu takvu, koju imamo prilike iznajmiti, pronašli smo u malenom mjestašcu koje se nalazi u Walesu, te podsjeća na identičnu kućicu u kojoj je Snjeguljica boravila sa sedam patuljaka.

Slatki smještaj na dva kata sastoji se od ugodne dnevne sobe ukrašene starim djedovim satom i plamenikom, malene kuhinjice, kupaone, spavaće sobe i veličanstvenog zelenog vrta.

Romantično mjesto izvrsno je za uživanje u netaknutoj prirodi i gledanje zalaska sunca uz bolju polovicu i čašu omiljenog napitka, ali i za bijeg od gradske vreve.

Može primiti do 10 gostiju, tako da je uistinu dovoljno prostrana za Snjeguljicu i njenih sedam patuljaka ili za ekipu kojoj je san doživjeti neku od Disneyjevih fantazija.

Veličanstvenu kolibicu možete rezervirati na LINKU i provesti se kao nikada u bajkovitom mjestu koje izgleda kao plod mašte.