FOTO by Airbnb

Putovanja

Kuća Arupium kod Gorskog kotara kao nova vikend destinacija

Mia Vodopija 19. kolovoza 2021.

Ako volite istraživati i putovati, imamo pravu stvar za vas...

Morske radosti već polako padaju u zaborav dok se okrećemo jeseni. Volimo putovati, volimo istraživati, kuda za vikend?

U slučaju da tražite novu avanturu, kuća Arupium kod Gorskog kotara bi vas mogla iznenaditi.

Iako pomalo zanemarena, Lika se kao turistička destinacija sve više ističe svojom ponudom koja mami turiste, što strane, što domaće, a osobito one koji uživaju u ribolovu.

S dolaskom toplijih dana, priroda se zazelenila pa su mnoge lokacije u ovom dijelu Lijepe naše ponovno postale omiljene destinacije za izlete i boravak na otvorenom.

U Gorskom kotaru i Lici možete pronaći i divne kuće za odmor, poput ove nazvane Arupium koju vam danas predstavljamo.

Uz bistru rijeku Gacku, u naselju Prozor Goran i Jasmina Sekula bacili su se na posao i ruševnu kuću pretvorili u pravu oazu mira, od okućnice do detalja u interijeru.

Objekt House Arupium nalazi se u Otočcu, a nudi klimatiziran smještaj s terasom i besplatan WiFi. Objekt je udaljen 40 km od Raba i uključuje besplatno privatno parkiralište.

Kuća ima 2 spavaće sobe, 1 kupaonicu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na rijeku.

Gostima objekta na raspolaganju je hidromasažna kada. U okviru objekta dostupan je vrt s opremom za roštilj, a u okolici gosti mogu pješačiti i voziti bicikl.

Ako postoji kategorija ljudima kojima se ova prekrasna kuća u prirodi najviše svidjela, to su parovi, a kako i ne bi? Čistoća prirode, zelenilo, svjež zrak i ljubav. Može li bolje?