FOTO by Bershka

Moda

Krzneni kaput u upečatljivoj ružičastoj boji otjerat će kišne i tmurne dane!

Daria Lovrić 24. studenoga 2022.

Uz ovaj mekan i topao primjerak nema zime!

Kraj je studenog i svakim danom temperature su sve niže. Bude nas maglovita jutra, a danju se nadamo zalutaloj zraci sunca, iako u posljednje vrijeme uzaludno. Ipak, ne bunimo se previše jer uskoro kreće najuzbudljivije doba godine. Pred nama je mnoštvo zabava, druženja s najmilijima i raznih manifestacija.

Bershka teddy ružičasti kaputić 1
Bershka teddy ružičasti kaputić

Svo uzbuđenje započinje paljenjem prve adventske svijeće, stoga je krajnje vrijeme da se opskrbimo udobnim zimskim odjevnim komadima kako bismo što bolje uživali na otvorenom.

Uz krzneni kaputić u pink nijansi nema zime

Jedan od ključnih zimskih komada je teddy kaput od umjetnog krzna koji je mekan i topao poput dekice i grijat će nas i u onim najhladnijim večerima dok ispijamo kuhano vino na jednom od trgova diljem Lijepe naše.

Bershka teddy ružičasti kaputić 2
Bershka teddy ružičasti kaputić

Upravo jedan takav pronašli smo unutar Bershka kolekcije u upečatljivoj ružičastoj nijansi. Ovaj kaputić idealan je za one koji se ne boje biti u centru pažnje, jer će svi pogledi biti uprti ka vama.

Bershka teddy ružičasti kaputić

Iako je za nečiji ukus, ovaj stylish kaputić ekstravagantan, zasigurno će unijeti radost i boju u garderobu te će biti glavna zvijezda cijelog looka.

Bershka teddy ružičasti kaputić

Odlično će izgledati uz ravne čizme iznad koljena i robusne gležnjače u ležernim izdanjima, dok ga za večernje prigode uparite s mini crnom haljinom i salonkama s vrtoglavo visokom potpeticom.

Bershka teddy ružičasti kaputić

Ako ste velika ljubiteljica ružičaste boje, volite efektne lookove i biti drugačiji, kaputić u jarkoj ružičastoj možete naručiti putem Bershka web trgovine po cijeni od 549,90 kn.