FOTO by Sinsay

Dekor

Krznene hoklice iz Sinsaya za samo 69,90 kuna unose toplinu u svaki kutak našeg doma

Krešimir Šustić 07. listopada 2020.

Malene i čupave dekoracije uz koje ćemo lakše podnijeti zimu

Jesen je idealno razdoblje da prije nadolazeće zime generalno očistimo naše domove, kako bi s lakoćom i jednom obvezom manje dočekali najveselije doba godine.

Također, neki od nas se prije kišnog i hladnog vremena bacaju u redizajn nekih prostorija, te samim time unose pozitivne promijene u svoje životne prostore.

Šareni kupaonski tepisi koji će unijeti veselje i u najjednostavniju kupaonicu

Prije nego nas vrijeme iznenadi niskim temperaturama prigodnim za ovo doba, trebali bi se baciti u nabavu ugodnih stvarčica koje će unijeti toplinu u naše oaze mira.

U takvim situacijama najviše posežemo za raznim dekama uz koje je sve nekako ljepše, ogrtačima koji nam pružaju cozy osjećaj, ali i krznenim dodacima poput ukrasnih jastuka, prekrivača i tepiha.

Fluffy materijal nam je posebno zanimljiv jer u naše domove donosi atmosferu odmora u planinama, te nas asocira na snježnije krajeve u kojima se ističu veliki kamini i drveće koja lagano pucketa.

Brend Sinsay je u svoju ponudu kućnih potrepština uvrstio malenu hoklicu, koja nam dolazi napravljena od mekog krznenog materijala u klasičnoj bijeloj i neutralnoj sivoj boji.

Može nam odlično poslužiti kao mini dekoracija na koju ćemo smjestiti časopise, podići noge nakon cjelodnevnog trčkaranja, te po potrebi koristiti kao dodatno sjedeće mjesto.

Posebno nam je privlačna jer je napravljena u mini izdanju koje je idealno za dječje i spavaće sobe, predsoblja, ali nekako je najviše vidimo kao upečatljiv detalj u dnevnom boravku.

Svoj primjerak možete nabaviti po super odličnoj cijeni od samo 69,90 kuna klikom na LINK i obogatiti svoj interijer preslatkim predmetom koji će svojim izdanjem unijeti toplinu u vaš dom.